Ako želite više seksa u starosti, krenite odmah u akciju!

Ukoliko se plašite da će vam seksualni život s godinama zapasti u monotoniju i da ga nećete imati onoliko koliko želite, znajte da postoji čarobni recept

  • 3

Kada pričamo o ženama i aktivnom seksualnom životu, njima godine nisu prepreka. Istraživanja su pokazala da 85 odsto žena ima redovan seks tokom četrdesetih, pedesetih i šezdesetih godina, iako se tada susreću sa mnogim preprekama.

Naime, seks u određenim godinama postaje komplikovaniji nego u mladosti, a najčeći problemi koji se javljaju su suvoća vagine i problem s uzbuđivanjem.

Ipak, naučnici koji su radili studiju u saradnji sa preko 400 žena ukazali su na činjenicu da je za nastavak aktivnog seksualnog života jako važan stav ispitanica prema seksu.

Stvar je vrlo jednostavna. Ukoliko volite seks i smatrate ga bitnim za kvalitet života, imaćete odnose u menopauzi za razliku od onih koji ne dele to mišljenje - rekla je Holi Tomas, vodeća naučnica studije.

Istraživanje je takođe pokazalo da žene koje imaju redovne odnose od dvadesetih do pedesetih, zasigurno će ih imati i u šezdesetim i sedamdesetim godinama. Tako da je sve na vama i vašim apetitima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA