Frajer vam prvi put dolazi u stan? Pod hitno se rešite nereda!

Kada pozivate dečka po prvi put u svoju kuću, morate da vodite računa o stanju koje će on zateći na vratima jer bi neke stvari mogle da mu odvrate pažnju na negativan način

  • 4

Opšte je pravilo da kada vam neko dolazi u goste morate da usisate, zategnete prekrivače na trosedu i operete suđe koje se kiselilo danima u sudoperi. Ali kada vam dolazi dečko po prvi put u kuću, morate da budete još pedantniji. Stvari na koje morate da mislite je nekoliko, a najviše zbog toga što će, iako je reč o pripadniku jačeg pola, obratiti pažnju na najsitnije detalje i na osnovu njih će doneti zaključke koji mogu da budu pogrešni.

Stoga, zavrnite rukave i pre prvog kućnog dejta sakrijte sve dokaze koji bi mogli da vas kompromituju.

PLIŠANE IGRAČKE

Malo je frajera koji će to smatrati slatkim, štaviše, mogu se izbrojati na prstima. Većina njih pelišane mece, zeke i ostale pripadnike zološkog vrta smatra odbojnim, nimalo seksi i detinjastim. Neki čak idu dalje karakterišući takve žene kao loše u krevetu. Stoga, sve igračke odmah stavite pod krevet.

NERED

Iako su muškarci trapavi i neuredni, oni su i te kako svesni šta znači sređena kuća. To što je njima u redu da bacaju čarape gde god stignu, ne ribaju kadu danima ili ostavljaju gomilu nošenih stvari na krevet ne znači da to isto može da radi i žena. U ženskoj je prirodi da bude uredna i da joj je uvek sve pod konac, pa ako zatekne kod vas haos, neće baš biti oduševljen.

RAZBACANA ŠMINKA PO KUĆI

Gotovo da ne postoji žena koja prilikom spremanja za grad ne ostavi haos za sobom. Maskara na sudoperi, senka za oči na krevetu, ogledalo za šminkanje na radnom stolu. Muškarci ne znaju ama baš ništa o ženskim ritualima pre odlaska iz kuće i tako treba i da ostane. A ukoliko prvo što ugleda, čim uđe u kuću, bude vaša šminka koja je razbacana svuda, vrlo lako može da pomisli da ste  tipično žensko koje je opterećeno svojim izgledom. I to mu neće biti seksi.

KONDOMI

Ukoliko frajer u vašem stanu zatekne paklicu kondoma koja stoji na stolu i bode oči, neće najpre pomisliti da ste zagovornik sigurnog seksa već će mu u glavi biti da ste seksualno slobodna osoba i da je on samo jedan od mnogih koji su tu da vas zadovolje. Ništa vas ne košta da paklicu kondoma sklonite u fioku ne bi li izbegli negativne misli.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pepa prase

    13. februar 2014 | 17:47

    Ako je neko pedantan,uvek ce biti takav,a one koje guraju prljavstinu ispod tepiha (aljkavuse) to ispliva kad-tad.

  • Deda Vitomir

    14. februar 2014 | 01:19

    @Zorice,dabogda ti se pokvario tel

  • Ostap

    13. februar 2014 | 16:52

    Kad je već bolesno : umesto da sredjuješ stan, pokazzi mu onu stvar , to ce ostaviti mnogo veći utisak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA