Trikovi zbog kojih ćete više uživati u seksu

Većina ljudi se stidi da pokaže svom partneru šta voli u krevetu, ali činjenica je da čovek mora da se opusti kako bi napredovao u seksu i uživao još više, jače i bolje

  • 4

Seksi igrice moraju da budu sastavni deo svake veze. Ukoliko ne razgovarate sa partnerom o svojim fantazijama i željama i dozvoljavate mu da radi ono što vam ne prija, a sve zato što vam je "glupo" da mu priznate istinu, morate da znate da ste na pogrešnom putu.

U svakoj vezi je obavezna iskrena seksualna komunikacija sa partnerom i prosto je potrebno da znate šta njega pali, ali i on mora da zna šta uzbuđuje vas. Do tih saznanja sigurno nećete doći čitanjem misli, već razmenom teorije, a potom i vežbanjem u praksi.

Za početak je nekoliko stvari na koje morate da obratite pažnju i koje će vam pomoći da zadovoljite jedno drugo.

OTKRIJTE VOLJENOJ OSOBI ŠTA ŽELITE

Ćutanje vas neće odvseti nigde, do u seksualno nezadovoljstvo. Otvorite se svom partnru i tražite da se on otvori vama. Ne ustručavajte se da od njega tražite da zajedno gledate porniće, koristite seks igračke ili se divlje poseksate u WC-u diskoteke. Na vama je da podelite svoje maštarije, a na partneru je da vam pomoge da ih sprovedete u realnost i obratno.

USMERAVAJTE PARTNERA TOKOM SEKSA

Lizanje bradavica vas ne pali, ali zato je grickanje sasvim druga stvar? Volite kad vas partner blago udara po zadnjici, ali ne i kada vas jako šamara? Svakog čoveka pale različite stvari ili iste, ali na nešto drugačiji način. Neko voli blago, neko jako, neko brzo, neko sporo...Na vama je da otkrijete šta vas privlači i pali, a potom da to podelite sa partnerom. Ne ustručavajte se da mu kažete "Mnogo me pali kada mi ljubiš grudi dok se seksamo" ili "Obožavam kada seks započinješ oralnim zadovoljavanjem". Sve što osetite, izustite, nećete se pokajati.


BUDITE INOVATIVNI

Seks katkad zna da dosadi kada se uvek odvija u krevetu i jedno te istoj pozi. Zato i treba da šarate i smišljate nova mesta i nove seks-poze koje će uneti malo čarolije pod čaršavima. Nema razloga zbog kojeg se baš večeras ne biste seksali u kuhinji, kupatilu, liftu ili obližnjoj klupi u parku ili posetili seks šop u kom ćete kupiti zanimljive igračke. Izbora je koliko hoćete, a na vama je da malo budete luckasti i smeli i da isto to tražite od svog partnera. Sve je lepše kada znate da vam je samo nebo granica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA