Koji seksi veš najviše uzbuđuje muškarce?

Žene vole seksi donji veš jer se u njemu osećaju moćno i poželjno, a muškarci ga obožavaju zbog neverovatne moći koju ima na njih. Želite li da ga napalite u sekundi, nekoliko je seksi komada koje morate da nabavite

  • 7
Seksi devojka u krevetu Foto: izismile.com

Muškarci, kada fantaziraju o ženama, uglavnom ih zamišljaju u nekom paklenom seksi komadu veša. A da li ste se ikada zapitali šta je to što ih ispod vaše odeće neverovatno pali? Da li su to čipkasti primerci, tange, pamučne gaćice ili nešto sasvim drugačije?

Odgovor na ovo pitanje pokušao je da dobije magazin FHM koji je sproveo anketu u kojoj je ispitivao kakav donji veš izluđuje jači pol.

Prema anketi, 74 odsto muškaraca je odgovaralo da voli providne, čipkaste gaćice, 11 odsto nije previše izbirljivo sve dok njihova devojka nosi tange. Čak 8 odsto muškaraca se pali na devojke čiji je izbor veša inspirisan crtanim filmovima, dok 4 odsto njih voli kada je donji veš ukrašen biserima ili dijamantima. Samo 3 odsto voli one komade sa životinjskim printom.

Sad znate za šta treba da se uhvatite svaki sledeći put kada uđete u prodavnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MarkoBG80

    20. februar 2014 | 12:42

    Cipkaste i na pola guze,neodoljivo:))

  • Gongo

    20. februar 2014 | 15:36

    Lepo je videti ženu koja nosi seksi veš. Još ako je ona sigurna u sebe i zna to da pokaže, onda je još bolje.

  • dada

    20. februar 2014 | 14:28

    .... moja zena ima 50 godina ....Rodila je troje dece . Izgleda savrseno.Ima telo kao jedna devojka od 25.god. Jos kad se zategne u tange crne i brus ...jaooooj majko moja sex do - besvesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA