Evo kako novac menja žensku ćud (VIDEO)

Pogledajte na koji način je jedan siromašni momak iz Rusije uspeo da nadmudri sponzorušu i makar za trenutak uspe da pridobije njeno surovo i beskrupulozno srce

  • 14

Tajči je svojevremeno pevala “Ne moraš biti bogat i ljep, samo budi dobar i pokloni mi cvijet”. Međutim, savremeni muškarci, posebno oni koji su pripadnici takozvane radničke klase, znaju da razmažene cice u bundicama ne traže poštene momke koji će ih toliko voleti, ceniti i paziti da će biti spremni da im skinu zvezde s neba. Realnost je daleko surovija i para vrti gde burgija neće.

Ipak, ovaj mladi siromašni ruski domar uspeo je u svom naumu da jednu nadobudnu lepoticu, koja ga je u potrazi za bogatunom totalno ignorisala, nauči važnu lekciju o tome šta su prave vrednosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NX

    21. februar 2014 | 11:38

    Ovo je na žalost istina. Devojke o žene su se danas pretvorile u sponzoruše (lepši naziv za prostitutku). Nije važno kako izgledaš, da li si pedantan ili koliko imaš godina i imaš li možga. Samo je važno da imaš pare!

  • Marko

    21. februar 2014 | 11:22

    Kuravele sponzoruske :D I posle kukaju kad upoznaju zigola pihhh Ko ih ne zna,skupo ih placa :)

  • SM

    21. februar 2014 | 16:15

    Upoznao jednu lepu devojku koja uporno tvrdila da hoce normalnog momka i da joj ne pada na pamet da ima bogatasa. Pomisli covek devojka na svom mestu. Posle tri meseca kaze da se udaje za nekog bogatog tipa. Samo 20 godina stariji od nje. Sto je najgore sama kaze da radi to zbog koristi. Onda kazu da su muskarci djubrad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA