Nikakav ste zavodnik ukoliko ovo ne znate!

Većina muškaraca veruje za sebe kako su dobri u krevetu, a zapravo nisu ni svesni činjenice koliko zapravo ništa ne znaju

  • 2

Veliki broj frajera ubeđuje sebe da su šmekeri, zavodnici i naslednici Kazanove koji znaju ženi da pruže zadovoljstvo u krevetu. Ipak, u većini slučajeva se radi o isuviše naduvanoj priči koja i nije baš dobro potkovana. Veruju da su naučili sve, a zapravo ne znaju osnove koje su važne da bi jedna žena mogla da se uzbudi i uživa.

Ukoliko ne znate sledeće fazone, vreme je da prestanete sebe da ubeđujete da ste neodoljivi. Tek kada naučite šta treba da radite i kada dobijete potvrdu za svoje ljubavničke sposobnosti od neke pripadnice nežnijeg pola, možete uz svoje ime da stavite i epitet šmeker.

ZNAČAJ PREDIGRE

Nije sve u penetraciji i postizanju orgazma. Nema ništa loše u seksu na brzaka, ali i predigra donosi užitak. Poljupci, maženje, oralni seks... Ima puno toga čime možete da se bavite pre penetracije i vrhunca.

ĆUTNJA NIJE ZLATO

Nema potrebe za prećutkivanjem emocija, preferencija, želja. Niko nikome ne čita misli i najbolji način da što više uživate u seksu je da komunicirate sa partnerkom.

NIJE SVE U ORGAZMU

Orgazam nikako ne bi trebalo da bude jedina stvar koja vam je na pameti, niti bi trebalo da bude jedini cilj. Opsednutost orgazmom stvara pritisak i vama i partnerki. Pokušajte da uživate u celom iskustvu, u dodirima, poljupcima. Produžite užitak umesto da forsirate orgazam.

ORALNI SEKS JE VIŠE OD LIZANJA

Mnogi muškarci pružaju oralni seks tako što ližu onako kako su videli da se to radi u pornićima. Iako to možda izgleda dobro na ekranu, takva tehnika nije preporučljiva. Svako ima drugačije preferencije, a na vama je da naučite one koje se tiču vaše partnerke. I samo praksa, tačnije puno prakse može da vas odvede do savršenstva.


MUDRO KORISTITE PRSTE

Penetracija prstima je normalan deo predigre, ali neki se muškarci previše zanesu što nije poželjno. S obzirom da mnogi ne znaju šta partnerka voli, dešava se da penetraciju prstima ubrzaju i da nisu baš nežni. Kad su prsti u pitanju - koristite ih mudro i pratite reakcije partnerke.

NJEN KLITORIS NIJE GREB GREB LISTIĆ

Ne ignorišite njen klitoris. Svaka žena koju ste sreli verovatno će pre svršiti nakon klitoralne stimulacije nego penetracije. Ali mnogim muškarcima ovo je poziv da stimulišu klitoris ne bi li njihova partnerka došla do vrhunca. Važno je imati na umu da je klitoris osetljiv i da intenzivna stimulacija može da bude bolna. S klitorisom treba pažljivo.

POSVETITE PAŽNJU CELOM NJENOM TELU

Većina muškaraca fokusira se uglavnom na grudi i vaginu. Ali, partnerka bi verovatno uživala i ako biste ljubili njen vrat, ali ne čitavo vreme, naravno. Budite maštoviti, nijedna žena ne mašta o predvidljivom ljubavniku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA