Ova kozmetika izaziva pad erekcije

Većina muškaraca uglavnom obožava žene bez šminke i ostalih veštačkih dodataka i upravo takve dame žele u svom krevetu

  • 6

Kada bi frajer mogao da bira da li će da ima seks sa ful našminkanom devojkom koja ima veštačku kosu, nokte, kilo šminke na licu i ostale neprirodne dodatke ili sa devojkom koja je prirodna lepotica i koja praktično ima samo trunčicu maskare i malo sjaja na usnama, uvek bi odabrao ovo drugo. Oni su ljubitelji prirodnog i groze se svega što ne spada u tu kategoriju.

A ukoliko budete želeli da ga zadovoljite u krevetu, nekoliko je kozmetičkih proizvoda i dodataka koje treba da izbegavate. U suprotnom, pad erekcije kod vašeg muškarca je zagarantovan.

VEŠTAČKE TREPAVICE

Znamo da zbog veštačkih trepavice vaše lice izgleda glamuroznije, a oči veće, ali samo probajte da zamislite izraz gađenja na njegovom licu kad usred seksa vidi trepavicu kako visi s vašeg kapka, ili je, u još gorem scenariju, pronađe ujutro u krevetu.

CRVENI KARMIN

Crveni ruž reklamira se kao najbolje oružje za zavođenje, ali prava istina je da nijedan frajer ne želi da ga vidi u svojoj spavaćoj sobi. Čak i ako izostavimo ukus koji momci ne podnose, tu su tragovi koji ostaju na odeći i koži, ali i na vašem licu koje sigurno ne izgleda privlačno s razmuljanim ružem oko usana.

LAK ZA KOSU

Natapirane frizure ostavite za diskoteku i izlazak s prijateljicama. Ni jedan frajer ne želi da mu se prsti zalepe u vašoj kosi koja je puna laka, a s obzirom na to da momci cene prirodnost, kosa koja u krevetu izgleda kao šlem sigurno neće izgledati privlačno.

TONE PARFEMA NA VRATU

Devojke često preteruju sa teškim i slatkim parfemima koji frajere više odbijaju nego što ih privlače. Za seksi igrice birajte nežne i prozračne parfeme i blago ih nanesite iza uha ili na kosu jer momci ne vole ukus parfema koji se u obilnim količinama nalazi na vašem vratu.


PUNO PUDERA

Shvatamo da na dejt ne želite da idete bez pudera, ali ogromnu količinu bronzera zaista biste mogli da preskočite. Vaš dečko se sigurno neće veseliti kada, nakon seksi noći, na jastučnicama ujutro ugleda ružne smeđe mrlje. Ukoliko ne možete bez pudera i bronzera, u torbici uvek imajte maramice za skidanje šminke kako biste očistili lice pre odlaska na spavanje u njegovom stanu.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA