Tri tipa muškaraca koje mora da poznaje svaka žena

Mnoge žene usmeravaju dobar deo svoje životne energije na traženje čoveka svog života. Međutim, pre nego što ga pronađete, posvetite se sledećim muškarcima

  • 3

Ne postoji žena koja ne sanja o savršenoj ljubavi i romantici koja ispunjava njen dom, dok pije vino pokraj kamina u zagrljaju svog voljenog čoveka. Međutim, opterećenost ovom slikom i težnja koja prevazilazi granice normale, zna žene da satera u ćošak. Nije lako naći srodnu dušu, ali je pre svega važno da živite dan za dan, a ne za neku daleku budućnost.

Stoga, prestanite da mučite sebe mislima o Gospodinu Savršenom i okrenite se nekim lepšim stvarima. Možda niste znali, ali postoje tri tipa muškaraca koje morate da poznajete i imate u svojoj blizini, pre nego što naiđete na onog pravog.

FRIZER

Prave dame znaju koliko je važno uvek, na svakom mestu i u svakom trenutku imati lepu, čistu i negovanu kosu. I upravo tu nastupa frizer, najbolji prijatelj vaše frizure, ali i osoba kod koje vrlo rado volite da odete na čašiču razgovora ili trač parti. I dok vi sedite, ispijate kafu i listate novine, on vas zabavlja kojekakvim pričama i pravi od vas lepoticu. Savršeno, zar ne?

LJUBAVNIK

Ovaj tip frajera je tu iz jednog prostog razloga- da nas zabavi i zadovolji. On vam nije dečko, ali je tu uvek kada ga poželite. Baš poput pice, dovoljan je samo jedan poziv da se sam dostavi na vašu adresu. S njim imate odličan seks, neverovatno vas fizički privlači, u njegovom društvu sve puca od hemije, ali nemate nameru da se zaljubite. Odlična razonoda dok ne naiđe neko ko će naći mesto u vašem srcu.

TIP KOJI JE LUD ZA VAMA

Prava žena mora uvek da ima udvarača, bilo da se radi o kolegi s faksa, posla, iz komšiluka ili nekom sasvim četvrtom. On je opčinjen vama i spreman je sve da uradi ne bi li se našao u vašoj blizini, iako zna da vi nemate u planu da budete sa njim.


On je uvek tu da vam priskoči u pomoć kad vam se pokvari automobil, kada treba da se popravi nešto u kući ili kada treba da se odradi neki drugi muški posao, a pritom vam se stalno "upucava". Istraživanja pokazuju da muškarci od muško-ženskih odnosa imaju više koristi zato što su žene bolji slušaoci, dok su ženama takvi odnosi s muškarcima mnogo zabavniji i ležerniji. Sve u svemu, tu svako dobija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kao ;)

    7. mart 2014 | 16:10

    Krajnje isfrustriran komentar.

  • bla

    7. mart 2014 | 06:33

    Ne mesajte babe i zabre,zena nikada ne moze da ima muskarca,samo on nju. Ovo se odnosi na ljubavnika,on nju da ne kazem sta a to sto ona halucinira da nesto kontrolise to je njen problem.

  • Mirtisina

    11. mart 2014 | 16:27

    Bla me nasmeja slatko. Tacno, on nju "da ne kazes sta" jer mu ona DAJE i dopusta. Komentar ti je na nivou egom nabildovanog i prevarenog metroseksualca ;-) ili frustrirane domacice sa felerom u samopouzdanju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA