≫ 

Imala sam seks sa dečkom koji među nogama krije ANAKONDU i nije mi se svidelo

Zbog veličine polnog organa, seks zna da bude izuzetno bolan, dok je oralni seks skoro nemoguća misija

  • 6

Verovali ili ne, seks sa obdarenim partnerom može da bude neprijatno iskustvo, pogotovo ako ima nadprosečno veliki penis. Ovo je iskustvo devojke, koja je zažalila što je legla u krevet sa dečkom, koji ima veliku alatku.

Evo kolika je prava veličina penisa kod crnaca

Mali, veliki, kriv: Ovo su najbolje seks poze za svaku vrstu penisa

Muškarci mogu da imaju ČAK 8 različitih EREKCIJA - evo koja je najbolja

Prvu ozbiljnu vezu imala sam sa dečkom koji je bio obdaren. Nisam mogla da zamislim koliko mu je penis, jer je bio sitnije građe i mršav. Ipak, kada se skinuo, prijatno sam se iznenadila. Penis mu je bio impresivan. Bio je neverovatno velik, lepo oblikovan, nežan i uspravan svaki put kada god bih gola ušetala u njegovu sobu.

Foto-ilustracija: Profimedia

U to vreme bila sam neiskusna i nisam znala šta da očekujem od seksa sa obdarenim muškarcem. Imala sam sreće, jer je moj dečko znao sa kakvom alatkom raspolaže i bio je posvećen pružanju parterovog zadovoljstva. Tokom naše veze, naučila sam da cenim ovaj poklon i on je postao standard kojim sam procenjivala ostale muškarce: veliki penisi podrazumevao je topli i prikladan seks.

Usledio je raskid. Neko vreme nisam želela da se vezujem, jednostavno sam se provodila. Kada sam poželela da imam seks, jedna stvar mi je bila u glavi. Nisam želela seks sa nekim ko ima mikropenis, već sa nekim ko može da se podiči s onim što ima u gaćama.


Onda sam upoznala momka posle kojeg sam shvatila da veličina nije toliko bitna. Dopisivali smo se nekoliko meseci, ali nikad ga nisam pitala koliki mu je penis. Kada me je pozvao kod njega na večeru, znala sam kakve su mu namere. Pristala sam da dođem, jer neko vreme smo u kontaktu i prijalo mi je njegovo društvo.

Foto-ilustracija: Profimedia

Mislila sam da ne može ništa da me iznenadi kada je veličina penisa i da bivši ima ogrmni, ali sam se prevarila. Ostala sam šokirana. Bukvalno sam zinula kada sam videla anakondu kako mu visi između nogu. Penis mu je bio kao dva ona prethodna.

Setila sam se da sam bila uplašena i prvi put kada se bivši dečko skinuo, pa sam htela da mu pružim priliku. Seks je bio bolan odmah na početku. Bolelo me je svaki put kada bi pokušao svoju životinju da ubaci u mene. Probali smo razne poze: otpozadi, jahačicu, obrnutu jahačicu, ali sve su bolele, iako smo koristili lubrikante.

Nisam više mogla da izdržim. Sviđao mi se, ali znala sam da ne postoji način da seks sa njim bude prijatno iskustvo. Na pamet mi je palo, šta ako poželi analni seks.

- Ne mogu. Žao mi je, ali jednostavno ne mogu - kratko sam rekla.

Mora da je bio naviknut na ovakvu rekaciju, jer nije izgledao iznenađeno ili uznemireno. Poljubila sam ga u vrat, nasmešila se i otišla. Naučila sam važnu lekciju - nekada je manje mnogo više i bolje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mici

    4. avgust 2017 | 19:37

    Živa istina! Moje iskustvo (debelo) je da zbog veličine i konstantnog pritiska na g ja ustvari osećam manje. Neka zlatna sredina je najbolja. Ma koliko mi svi, i muškarci i žene, volimo da maštamo o veličini, istina jer da je sredina najbolja. A tehnika najvažnija.

  • Uroš d'dorf

    4. avgust 2017 | 20:14

    Pričica za malu decu,ispričana x puta.

  • Mici

    4. avgust 2017 | 19:41

    Imam i prijatelja koji je jako nesrećan jer ga žene ostavljaju zbog veličine. Ja sam ga zbog toga ostavila i ostali smo prijatelji. To je bilo nepodnošljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA