TAJNE svakog znaka: Blizanci vole seks preko žice, a Lav da dominira

Proverite šta vaš horoskopski znak dovodi do ludila. Imajte na umu da se ovo odnosi samo na muškarce

  • 4

Pre nego što sa partnerom odete u krevet, pogledajte koji je horoskopski znak i šta najviše voli u seksu.

ČUVAJTE SE: Oni su najveći zavodnici u horoskopu

Ti znaš koji si horoskopski znak, mi znamo tvoje užasne navike u vezama

VEČNA LJUBAV: Ova 4 horoskopska znaka nikada neće raskinuti i suđeni su jedni drugima

Ukoliko bolje upoznate seksualne sklonosti horoskopskih znakova, kao i način ili stil koji oni posebno preferiraju, imate veće mogucnosti da ulepšate ljubavni zivot.

Ovan: Uzbuđuje ih osvajanje i podčinjavanje

Ovog kralja seksa i strasti uzbuđuje već sama pomisao na polni čin. Uzbuđuje ga kada se partnerka poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresovana.

Bik: Romantika

Romantika je veoma bitna Bikovim, zato je najbolje da pripremite sto za dvoje, upalite sveće, pustite laganu muziku i pozovete muškarca na večeru. Sama atmosfera delovaće kao afrodizijak na njega, što ćete posle osetiti u udobnom krevetu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Glow Images RF

Blizanci: Seks preko žice

Probudite mu znatiželju. Nemojte mu otvoreno reći kakvo intimno rublje nosite, samo recite da imate iznenađenje za njega. Uzbudiće sama pomisao da će morati, skidajući komad po komad vaše odeće, to otkriti sam. Najviše ga uzbuđuje seks preko žice. Nazovite ga telefonom i pričajte o svojim željama. Budite otvoreni i priznajte šta radite sa rukama dok slušate njegov glas.

Rak: Dokaz ljubavi

Možete biti pravi virtuoz u seksu, ali ako muškarac Rak oseti da mu emocionalno ne pripadate, teško ćete moći da ga uzbudite. Pričajte mu kako i koliko ga volite, vodite ga u romantičnu šetnju, gledajte zalazak sunca i svako malo istaknite da je vaš odnos sudbinski. Romantika ga uzbuđuje, ali znajte da ljubv ide kroz usta, zato spremite neki specijalitet sa dobrim vinom.

Lav: Dominacija

Ponosnog Lava hranite pohvalama i divite mu se da je neodoljiv. Stvorite atmosferu u kojoj će se osećati kao kralj džungle. Dopustite mu potpunu vlast nad vašim telom – uzbuđuje ga osećaj dominacije. Možete mu priuštiti i masažu.

Devica: Opuštanje

Svaka muška Devica teško doživljava pravo polno uzbuđenje. Sve radi organizovano pa tako i “ono”. Priredite mu šok terapiju. Isprovocirajte situaciju koju od vas ni u snu ne očekuje. Možda će to biti trenutak u kome će da vas uhvati kako listate pornografski časopis dok rukama lutate po svom telu ili kada umoran dolazi kući i umesto ručka dobije vas, ali odevenu samo u kuhinjsku kecelju.

Vaga: Udvaranje i donji veš

Šarmantnu mušku Vagu uzbudiće zavodljivo intimno rublje, mirisi i šminka. Ostaće bez daha svaki puta kada pored njega prođete u lelujavoj, prozirnoj spavačćci u kojoj ličite na anđela, ali ispod koje se nazire opasno zavodljiv crni brushalter koji će istaknuti sve vaše ženske atribute. Uzbudiće  ga kombinacije nevinog anđela i pohotne grešnice.

Foto-ilustracija: Profimedia

Škorpija: Strast i bez stimulacije

Treba li kod jednog kralja Erosa uopšte buditi strast? Reč je o pohotnim osobama, koji se prave da su hladni i nezaintersovani. U to ćete se uveriti jer pre nego što uopšte napravite prvi potez, pročitaće sve vaše namere. Gde god ga taknete (čak i slučajno), biće uzbuđen.

Strelac: Rizik i nemoguće situacije

Predložite seks u krajnje nemogućim situacijama. Računajte na njegovu životinjsku prirodu u kojoj svaki pravi Strelac prepoznaje svoje iskonsko biće. Recite mu da želite da vas uzme usred bela dana u najvećoj vrevi skriveni u nekom prolazu, gde uvek preti opasnost da budete viđeni. Biće izvan sebe od uzbuđenja.

Jarac: Vampiri strasti

Za razliku od Strelca, Jarcu morate da osigurate miran i diskretan kutak jer ga odbija sve što je riskantno i egzibicionističko. Iza zatvorenih vrata spavaće sobe pretvara se u pravog vampira strasti – isisat će sve vaše sokove.

Vodolija: Seks online i "dirty talk"

Uzbudiće ga originalni predlozima nečega što u seksu možda još nije probao. Voli neobične situacije i okolnosti u kojima bi neko drugi radio sve ostalo – samo ne vodio ljubav. Pričajte mu kako s njim zamišljate seks u svlačionici neke robne kuće ili na plaži gde ima ljudi. Ne znači da će pristati baš na takav seks, ali će ga takvi virtualni predlozi uzbuditi.

Ribe: Jak partner

Preuzmite inicijativu u seksu jer ovaj muškarac voli žensku snagu. Poznati su mu svi ženski trikovi, znaće kakvu igru igrate, ali će u njoj uživati. Prihvatit će bilo kakvu situaciju, bitno je da ste vi u njoj glavna glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA