Ako vaša devojka slavi ovaj praznik u oktobru, postoji velika šansa da će vas prevariti

Držite svoju lepšu polovinu pod budnim okom tokom oktobra

  • 6

Noć veštica se polako približava, ali parovi ne bi trebalo da se plaše duhova i čudovišta, već povećenog rizika od preljube.

Na svadbi je od gostiju tražio da okrenu tanjire i da ustanu oni koji imaju crvenu tačkicu na dnu, a onda je na bizaran način otkrio preljubu svoje buduće žene

Ako vaš partner ne može bez OVOGA u seksu - postoji šansa da će vas prevariti

Novo istraživanje je otkrilo da 66 odsto žena misli da je Noć veštica seksi praznik i da se osećaju posebno seksi kada se za njega oblače.

Istraživanje, koje je sproveo sajt za preljubnike Victoria milan, tražilo je od 9.307 ženskih članova da otkriju kako se osećaju za ovaj praznik, a odgovor velikog dela glasio je - napaljeno.

jedna trećina je čak dodala da je Noć veštica odličan izgovor da imaju "slobodno veče" i da tada "svašta može da se desi".

Za mnoge žene ovaj praznik je prilika da prožive neku svoju fantaziju kroz kostim koji nose, a njihovim partnerima uopšte ne pomaže činjenica da je celo veče obavijeno velom misterije, intrige i fantazije.

Dakle, muškarci, obratite posebnu pažnju na vašu lepšu polovinu 31. oktobra.


Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA