≫ 

Evo koliko sati ili minuta SEKS zaista treba da traje da bi bio dobar

Seksperti su rešili da mnogima olakšaju muke i otkriju koliko seks treba da traje

  • 17

Bilo da možete da izdržite u krevetu celu noć, ili svega nekoliko sekundi, sigurno ste ss ebarem jednom zapitali - koliko bi seks trebalo da traje da bi bio dobar?

Žene, ovo NIKADA nemojte da radite ako želite VRHUNSKI SEKS!

A verovali ili ne, seks bi trebalo da traje minutima, a ne satima.

Foto-ilustracija: Profimedia/ImageSource

Istraživači su pitali seks terapeute - uključujući tu psihologe, lekare, socijalne radnike, porodične terapeute i medicinske sestre - o njihovom viđenju toga koliko bi idealan seks trebalo da traje od penetracije do orgazma.

U proseku, svi ovi seksperti složili su se da je 2 minuta previše malo, 3 do 7 adekvatno, 7 do 13 poželjno, a da je sve preko ovog vremena predugo.

- Na našu veliku žalost, današnja popularna kultura samo je pojačala postojeće stereotipe u vezi sa seksualnom aktivnošću. Mnogi muškarci i žene izgleda veruju u velike penise, erekcije tvrde kao kamen i seks koji traje celu noć. Međutim, istina je potpuno drugačija, tvrde istraživači.

Oni se takođe nadaju da će ovi podaci pomoći ljudima da izgrade realističan stav prema seksu i tako spreče potencijalna razočaranja ispod čaršava.


Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muslin

    30. novembar 2017 | 17:35

    Seks traje onoliko koliko ti je lepo

  • Ja vvvv

    2. decembar 2017 | 17:29

    Dva minuta akcija, deset min izvinjavanje i to je 12 min. Ok, meze se podici na 15 min. Nije lose malo duze se izvinjavati.

  • Чика Шабан

    30. novembar 2017 | 09:31

    Ja sam ti kao zajac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA