≫ 

Ko ima bolje i jače orgazme, žene ili muškarci? (VIDEO)

U borbi za "gazme" šta mislite ko odnosi apsolutnu pobedu?

  • 2

59Šta mislite ko ima bolji orgazam, muškarci ili žene? Pa, verovatno znate kako izgleda ženski vrhunac ...  znate kako ona zabacuje glavu unazad i kaže "Ohhhh" ili "UuuUHHHH" ili nešto slično. Zvuči pomalo kao zemljotres.

10 stvari o kojima muškarac razmišlja kad prvi put zajedno gledate pornić

Ali, verovatno znate i kako izgledaju muški orgazmi. Vrlo jednostavno... Ali, da li znate koji od njih je bolji?

Eksperti na "AsapSCIENCE-u" su napravili jedan korisan video koji će vam pomoći da otkrijete jednom za svagda: ko ima bolji orgazam?

Za početak, prosečni muški orgazam traje od tri do deset sekundi, dok ženski traje 20 sekundi ili više. Žene orgazam osećaju intenzivnije, ali australijska anketa pokazuje da muškarci imaju više orgazma nego žene. Muškarci mogu imati orgazam u 95 posto svojih seksualnih odnosa, a žene u samo 69 posto.

Podrazumeva se da pol utiče na to koliko žene često imaju orgazam (heteroseksualni ili homoseksualni seks). U ovom videu se ističe da dok hetero i homoseksualni muškarci imaju istu stopu orgazma, homoseksualne žene imaju 12 procenata više orgazma nego hetero žene, a 25 procenata homoseksualnih žena kaže da imaju orgazam svaki put.

Kada je reč o tome kakav je osećaj tokom orgazma, izgleda da je prilično jednako za oba pola. Istraživanje PET skeniranja je pokazalo da se tokom vrhunca aktiviraju iste oblasti mozga i kod muškaraca i kod žena, što znači da je orgazam prilično spektakularan bez obzira da li ste muškarac ili žena. Dakle, rezultat je još uvek izjednačen.

Poznato je da je muškarcima potreban dućži oporavak nakon seksa, ali i da oni mogu imati orgazam bez ejakulacije.


(Tečlegraf.rs / Izvor: maxim.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA