≫ 

Mega orgazam iz Kama Sutre: Leptirica je seks poza koja će usrećiti i najzahtevnije žene

Ovo je jedan opušteni položaj iz Kama Sutre, drevnog teksta indijske književnosti, koji sadrži razne savete za različite seksualne aktivnosti

  • 4

Poza leptirice je seks položaj podređen ženama i to je jedan opušteni položaj iz Kama Sutre, drevnog teksta indijske književnosti pisane na sanskritu, koja sadrži razne savete za različite seksualne aktivnosti.

Zaboravite staru, dobru pozu 69 - posle poze 77 nećete hteti nijednu drugu

Radi se tako što žena leži na leđima, raširi noge ispružene u vis, a muškarac klečeći ispred nje prodire u nju. Ovaj položaj dobio je naziv "leptir ili leptirica" jer pokreti nogu žene liče na mahanje krila leptira. Da biste izveli ovaj položaj treba da budete na leđima- na krevetu, kauču ili na stolu.

Raširite noge i podigni ih u vazduh. Partner treba da klekne ili stane ispred i drži vas za noge, za zglobove ili bedra.

Foto: Pixabay.com

Prednosti za ženu: 

Žena može da opušteno leži, stimuliše se i G tačka i klitoris, a vagina je skroz otvorena. Položaj povećava šansu za mega orgazam.

Prednosti za muškarca:

Pogled na gole grudi i podignute noge će mu pomutiti razum. Može da vas gleda, ima kontrolu i može da određuje intenzitet i brzinu pokreta.

Foto: Pixabay.com


Seks na radiju uživo! Radnici se malo zaneli pred kamerama:

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny Repp

    7. avgust 2018 | 06:04

    U vašim prilozima o pozama u seksu nikada niste spomenuli "Magareće uši", a to je kada žena leži na leđima i stavi noge na ramena muškarca a na snci na zidu se ocrtava glava sa velikim ušima . Ako žena ima veća stopala i uši su veće i samim tim i muškarac je veći magarac . Mislim figurativno.

  • Madman

    7. avgust 2018 | 08:48

    I njega ce da probamo :)

  • Ja

    7. avgust 2018 | 07:22

    Ene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA