Milenijalci tvrde da najboja seks poza više nije misionarska, već baš ova

Ako se osećate kreativno, postoji oko milion i jedna seks poza za večerašnje istraživanje i isprobavanje

  • 4

Ako se osećate kreativno, postoji oko milion i jedna seks poza za večerašnje istraživanje i isprobavanje.  Ali, u većini slučajeva, čini se da se veliki deo nas drži klasike: misionarska, doggy, kaubojka, 69 i tako dalje. Od ovih popularnih poza svi imaju svoje omiljene. Ali, kada se milenijalci usaglase, onda ispada da popularna misionarka nije više najpopularnija seks poza.

Zašto žene razmišljaju o drugim muškarcima tokom seksa?

Najbolja seks poza prema milenijalcima je doggy style.

Na osnovu rezultata istraživanja brenda "SKIN Condoms" za 2018. godinu, 30 odsto milenijalaca se slaže da im je doggy style omiljena seks poza. Pre samo dve godine, misionarska je bila na prvom mestu sa 36 odsto milenijalaca. Od tada, misionarska je pala za neverovatnih 14 odsto, sa samo 22 odsto milenijalaca koji su je nazvali svojim omiljenom pozom. Kaubojka dolazi na treće mesto, sa 18 odsto milenijalaca koji se slažu da im je to omiljna poza.

Foto-ilustracija: Profimedia

Prvo i najvažnije, studija jasno stavlja do znanja da nisu samo muškarci naveli da vole ovu pozu. Zapravo, većina muškaraca i žena se složila sa tim redosledom. Većina onih koji preferiraju pseći stil su bili na starijoj strani milenijumskog spektra, sa 41 odsto njih u razdoblju od 30 do 36 godina. Procenat se sve manje povećavao kako se starosna granica smanivala.

Još jedna zabavna činjenica o onima koji vole doggy style: Uobičajeno je da je ova poza omiljena u dugim vezama. Zapravo, više od trećine venčanih milenijalaca (34 odsto ) više voli doggy style, u poređenju sa manje od četvrtine singl osoba (24 odsto). Ovo bi moglo imati veze sa činjenicom da su ljudi koji su bili seksualno aktivniji uglavnom preferirali doggy style.

Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs / Izvor: elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    20. septembar 2018 | 07:49

    Prosle godine jednom,ove ređe!

  • Tyson

    20. septembar 2018 | 08:53

    Ma nema sladje nego otpozadi a ruke na njene grudi, lepota.

  • Миздонгард

    20. septembar 2018 | 09:19

    Ако пси то раде само на тај начин,онда не може да не ваља.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA