Pazi da ne preteraš: Zbog ovih stvari će se on usred seksa dići i otići

Seks ponekad može postati ono što niko u paru ne želi - čudan

  • 13

Prema američkoj studiji, neprijatne situacije koje se dogode u krevetu umeju da pokvare raspoloženje i vode do toga da parovi odustaju od seksa. Seks ponekad može postati ono što niko u paru ne želi - čudan. Svi žele da seks bude magično iskustvo, ali čudne stvari se događaju hteli vi to ili ne, čak i u krevetu. Pitanje je samo kako se ko sa njima nosi i kome je šta čudno.

Milenijalci tvrde da najboja seks poza više nije misionarska, već baš ova

Prema američkoj studiji nazvanoj "Super Drug", neprijatne situacije u krevetu su mnogo češće nego što mislimo, a postoje i stvari koje odmah vode do prekida seksa. Zbog ovih stvari će parovi odmah prestati sa seksom:

1. Nazvati partnera pogrešnim imenom

Verovatno nema goreg osećaja nego kad u pauzi između strastvenih uzdaha čujete tuđe ime. Kod 99 odsto ispitanika ovo je "poremetilo doživljaj", a u većini slučajeva u toj meri da je par prekinuo odnos.

Foto-ilustracija: Profimedia

2. Mokrenje

Na žalost, osim onih poželjnih, ponekad za vreme seksa "procure" i neočekivane tečnosti. Ako vam se to nije nikada dogodilo, treba znati da nije previše neuobičajeno da se jedan od partnera, obično žena, za vreme odnosa malo pomokri. Ipak, za 15 odsto ispitanika ova "pojava" je bila dovoljna da u tom trenutku naglo prekinu odnos, ali i da sa tom osobom prekinu odnos zauvek.

3. Fetiš sa stopalima

Iako je reč o prilično popularnom i dobro poznatom fetišu, 5,8 odsto ispitanika nije ostalo s partnerom do kraja seksualnog odnosa nakon pitanja "Mogu li da ti ližem stopala". Seksolozi često napominju da ne postoji "loš fetiš", ali ipak postoje fetiši koji druga strana ne može da razume.

4. Kijanje

Postoji istraživanje koje dokazuje da seks kod nekih pojedinaca može izazvati kijanje. Ali, to u krevetu prestaje da bude važno pa će neki zbog vašeg kijanja naglo prekinuti seksualni odnos.


Foto-ilustracija: Profimedia

5. Ugrizi

I dok su jednima ugrizi neizostavan deo seksualnog odnosa, uvek ima i onih kojima je to neprihvatljivo. Zato ispitivanje pokazuje da je čak 3.7 odsto ispitanika odustalo od odnosa nakon što ih je druga strana neočekivano ugrizla. Da li ih je ugrizla prejako ili je problem u tome što nije tražila dopuštenje nije poznato, pa ako već želite da grizete, prvo pitajte.

6. Ometanje

Jedna od gorih stvari koja se može dogoditi za vreme intimnog čina dvoje ljudi je kad neko upadne u sobu. Ovo je za mnoge sramotno i grozno, ali 2,4 odsto ispitanika privede čin kraju jer kada ih neko ometa. Možemo zaključiti da, koliko god grozno bilo kad vas neko prekine, postoji i nešto seksi u tome što vas je netko čuo ili video.

7. Razbijanje stvari

Stvari se razbijaju, a posebno u žaru trenutka. Naravno vaza koju je neko gurnuo nogom za vreme seksualnog čina vas može omesti, ali da li je to razlog da nekoga izbacite iz kreveta? Iako nije puno, za čak 1, 1 odsto ispitanika to dovoljno dobar razlog.

Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lik

    24. septembar 2018 | 08:56

    Najgore je kad kaže nemoj tako ajde ovako. Zašto ne bi i tako i ovako?

  • Ika...

    24. septembar 2018 | 20:29

    Nisam imala problem nikad,ni sa cim slicno ovome..sto je najbitnije besika je odlicna..😁😁

  • Kajli

    24. septembar 2018 | 07:49

    Ne bi ga vadio dok ne zavrsim ni za kakve pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA