≫ 

Muškarci, samo jednim potezom ruke možete da doživite višestruke orgazme - evo i kako

Eksperti za seks preporučuju da prekinete sa seksom ili masturbacijom pre nego što nastupi ejakulacija, što znači da radnja ne sme da se završi srećnim krajem

  • 3

Muškarci su oduvek lakše doživljavali vrhunac tokom seksa za razliku od žena, koje su bile u prednosti kada su višestruki ograzmi u pitanju.

Par tvrdi da BEZ SEKSA imaju ORGAZME koji traju 18 sati i da svako to može da doživi ako radi 3 proste stvari

Otkriven NEVEROVATAN fenomen u SEKSU: Moguće je imati orgazam - ODMAH nakon orgazma!

Evo koliko puta muškarci moraju da MASTURBIRAJU ako žele da smanje rizik od RAKA

Višestruki orgazam predstavlja  zadovoljstvo koje muškarac doživi tokom jedne erekcije. Dugo je bio mit da jači pol može da doživi višestruke orgazme - ali seksualni stručnjak Džes O'Rajli otkrila je kako to zaista funkcioniše.

- Dok većina orgazma prati ejakulacija kod muškaraca, ove prijatne senzacije mogu zapravo biti i bez njih, to se zove suv orgazam - rekla je O'Rajli.

Printskrin: Youtube/BriaAndChrissy

Ona je objasnila da kod muškog orgazma važan pubikokigeus (pubični mišić) koji se nalazi između pubisa i trtične kosti. To je isti mišić koji vam omogućava nadzor nad uriniranjem.  Ako muškarac mokri i mora prestati on automatski stiska pubične mišiće i urin se zaustavlja. Po istom principu ovaj mišić može da se koristiti i za odlaganje ejakulacije, pri čemu se preporučuje da bešika tokom polnog odnosa ili masturbiranja bude prazna.


- Stisnite čvrsto na nekoliko sekundi kad osetite da ste blizu orgazma. Kada pustite, možete i dalje doživeti talas orgazmičnog zadovoljstva i neželjenih kontrakcija. Sačekajte dok ne dođete do tačke ejakulativne neizbežnosti da savijete pubični mišić i dišete duboko - dodala je Džes.

Foto: Profimedia, Alamy

Ako ovo ne funkcioniše, Džes predlaže drugu tehniku "dolaženja do ivice".

- Ovo podrazumeva dolaženje na ivicu orgazma nekoliko puta. Stimulirajte se, međutim, zaustavite se svaki put kad osetite da ćete doživeti vrhunac. Dišite duboko i tako se povlačiti u manje stimulativnu tehniku ili područje. Ponovite ovaj proces nekoliko puta. Vremenom, neki muškarci će dostići stanje da doživljavaju orgazmičke senzacije bez ejakulacije - objasnila je Džes.

Muškarac bez stalne partnerke imože solo da vežba multiorgazmički seks. Od velike pomoći može da bude samozadovoljavanje tokom koga se mogu naučiti tehnike za zadržavanje ejakulacije. Tokom ovih vežbi morate osetiti trenutak kada se vaš penis ukrućuje, kada je na vrhuncu i kada ćete doživeti orgazam, a kada ejakulirati.

Stimulišite celi penis, kada se približite vrhuncu, zaustavite se i opustite, a pre nego što nastavite pričekajte da uzbuđenje malo splasne. Neophodno je da prestati na vreme. Cilj ove vežbe je da se prekine sa seksom ili masturbacijom pre nego što se desi ejakulacija, što znači da radnja ne sme da se završi srećnim krajem.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA