Ovih 5 stvari žene ne traže od muškaraca u seksu, ali ih tajno priželjkuju

Kada je seks u pitanju trikova, poza i tehnika nikada nije previše

  • 8

Svaki muškarac želi potvrdu svoje seksualne moći i potvrdu da je vešt u krevetu. Otkrivamo vam kojih 5 stvari u krevetu želi svaka žena, ali se ne usuđuje da traži od muškarca.

6 stvari koje NIKAKO ne smete da kažete muškarcu posle SEKSA ako želite da ga zadržite

7 razloga zašto je seks zimi najbolji koji ćete imati cele godine

Kada je seks u pitanju trikova, poza i tehnika nikada nije previše. Svako znanje koje će doprineti ispunjenju seksualnih fantazija itekako je dobrodošlo.

Ovih 5 stvari žene žele u seksu, ali se ne usuđuju da to traže.

Da je podigne

Mnogim se ženama sviđa ideja da ih muškarac zgrabi i prisloni uz zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenarijo može biti uzbuđujuća.

Da bude pomalo grub

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi da pokaže "grubost". Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu "grubost" koja će je dovesti do usijanja,

Foto - Ilustracija: Profimedia


Da je veže

Neke žene vole igru dominacije. Malo vezivanje svilenim šalovima seksi je scenarijo u kojem je ona bespomoćna i prepuštena samo njemu.

Da je lagano skida

Strastveno "skidanje" odeće je svakako poželjno, ali lagano skidanje, lagano potpirivanje vatre, uživanje u svakom delu njenog tela, za većinu žena, može biti itekako uzbudljivo.

Da inicira seks u javnosti

Naravno da ne žele da naprave neki prekršaj, ali nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvodljiv scenarijo.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apsolutno

    7. novembar 2017 | 18:44

    Apsolutno tačno,meni moja kad je prvi put rekla,ja sam mislio zajebava me. :-) Udari me po guzi,stegni me,povuci me za kosu,jako,brzo i itd...Al mogu vam reći, lepo je i slatko a i zanimljivo. Uživamo

  • mrk

    7. novembar 2017 | 08:56

    Sa momcima iz crne gore imam losa iskustva...

  • Ana

    7. novembar 2017 | 15:33

    Tacno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA