Svetski rekorder u masturbaciji se izvinjava zbog onanisanja pred lepim ženama: 5 dana zatvora me naučilo pameti

Ostatak kazne koja iznosi čak pet nedelja će provesti na uslovnoj slobodi, a ostaje samo da se vidi da li će sve opet ponoviti

  • 3

Gari Tomas Čisolm (45) je prvi svetski "osuđenik" zbog masturbacije. Ovaj Australijanac je uhapšen jer je na nudističkim plažama redovno mastrurbirao u blizini lepih žena. Gari se pred sudom izjasnio krivim rekavši da zna da je ono što je činio bilo skroz pogrešno.

12 razloga zašto ne trebate da srljate u seks u novoj vezi

Gari je odslužio kaznu od pet dana u zatvoru, a za dva dana će biti oslobođen. Ostatak kazne koja iznosi čak pet nedelja će provesti na uslovnoj slobodi.

- Proveo sam pet dana u zatvoru "Holtze" i mislim da je to bilo dovoljno. Znam da to što sam radio nije bilo u redu i da ono što volim mogu da radim i u svojoj sobi. - rekao je Čisolm.

Propala trojka: "Hteo sam da ispunim svoju seks fantaziju, priveo sam dve drugarice - ali na ovo nisam računao"

Ovo nije prva ovakva kazna koju je Čisolm dobio, prošlog novembra je bio optužen zbog masturbacije pred troje ljudi, a isto to je uradio i nešto ranije pored muškarca koji je zaspao na plaži. Taj muškarac ga je tužio rekavši da su ga probudili "mokri i klizavi" zvuci.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Čisolm se tada branio rekavši da su to bili zvuci nanođenja kreme za sunčanje, ali ga je kasnije te godine (u novembru) još troje ljudi optužilo da je masturbirao pred njima. Čisolm je pokušao da se odbrani rekavši da je mislio da je bio sam, ali ova grupa je imala dokaze - snimili su ga dok je to radio.

Čisolmov advokat gospodin Malej je rekao da njegov klijent ima problem sa masturbacijom i da ponekad to mora da radi i po deset puta dnevno.

- On je jako dobar u tome i može da to uradi jako brzo. U osnovi, on drži svetski rekord u masturbaciji. - rekao je advokat Malej.

Čisolm je osuđen na pet nedelja i dva dana, ali nakon pet dana će biti pušten na na slobodu, a ostatak kazne će odslužiti uslovno.

Daljinac

(Telegraf.rs / dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    1. april 2018 | 21:47

    Ništa lepše od masturbacije, prva ljubav zaborava nema.

  • P.S

    2. april 2018 | 14:44

    Ko kaze da je najbolji.Uvek na crtu

  • Makarije Cudotvorac

    24. april 2018 | 07:01

    Najdraza igracka vecini decaka. Lagano razvlacenje i u glavi slika slucajno uhvacene gole komsinice i eto razonode.mmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA