≫ 

Da li ste levičar ili desničar: Strana na kojoj vam stoji penis otkriva vašu najmračniju tajnu

Penis može da se krvi samo na dve strane, dobro pogledajte na kojoj strani je vaš jer možda ovu osobinu od sebe niste očekivali

  • 8

Iako se veliki broj vrsta reprodukuje seksualno, kod ljudi to predstavlja možda čak i omiljenu aktivnost. Ako mislite da se penis odupro evoluciji, varate se, i on je prošao kroz brojne promene. A ako se pitate kako je nastao oblik penisa, treba da znate da je na Univerzitetu u Kaliforniji je pronađen molekularni mehanizam koji određuje izgled penisa.

Izgleda kao boginja i zovu je čudo prirode: Fotografije od pre i posle 20 godina dokazuju da ova žena uopšte ne stari (FOTO)

Dakle, muškarci veličinu i oblik vašeg "najboljeg drugara" određuje mali, molekularni oblik. Naučnici kažu da je to zbog gubitka gena koji utiču na manifestaciju androgenog receptora gena koji učestvuje u reakcijama hormona.

Već odavno je poznata priča o Malezijcu koji je naručio sredstvo za povećanje penisa, ali je dobio lupu. Kreativan i sasvim logičan način da se narugate nekome ko traži nešto skoro nemoguće. Momci, to vam je što vam je, ne nasedajte na razne oglase kojima ste okruženi sa svih strana. Istezanja, rastezanja, i vežbe su uglavnom neuspešni, a mogu biti i veoma bolni. Bolje obratite pažnju na položaj penisa i na koju stranu vam se krivi jer to može reći nešto o vama:

1. Leva strana 

Ovakav tip penisa se najčešće nalazi u obliku poput banane. Muškarci sa penisom koji gleda u desnu stranu često umeju da budu nesigurni, iako nema potrebe za tim. Ako je "vaš prijatelj" uglavljen na levoj strani, vaše devojke imaju sreće! Osim što ste veliki ljubavnik, u vama se krije večiti dečak vedrog duha. Vi imate mnogobrojne talente, umetnički ste nastrojeni, pa uživate da slikate, vajate ili da skupljate antičke iskopine.

Muškarci čiji se penis nalazi na levoj strani mogu da budu zaboravni, a njihov nehajni stil života može da znači i probleme sa higijenom, neurednu kosu i zapuštenu bradu. Vrlo su liberalni i vole životinje. Ipak, muškarci sa penisom na levoj strani imaju jednu mračnu tajnu, kad tad će postati nepopravljivi levičari. Makar i pod stare dane. Verovatno ćete bar jednom u životu glasati za Demokratsku stranku, a možda čak i za Socijalističku partiju Srbije (ili bilo koju drugu iz levičarskog tabora).

Foto-ilustracija: Profimedia / Ovakav tip penisa se najčešće nalazi u obliku poput banane

2. Desna strana

Slično kao i penis koji ide u levu stranu, penis koji ide na desno podseća na "udicu". Muškarac koji svoj penis nosi na desnoj strani je nešto rezervisaniji od prethodnih muškaraca. On ima i oštrije poglede na svet. Vrlo je tradicionalan i ima konzervativna shvatanja kada je porodica u pitanju. Muškarac koji nosi penis sa desne strane će se uvek naći da vam pomogne. On je vedar, ali često ume da se naljuti zbog sitnice.


Muškarci čiji se penis nalazi na desnoj strani imaju dobro pamćenje, a njihov strogi stil života znači da jako vode računa o higijeni i da su uvek skockani. Oni će uvek biti uredno obrijani. Ipak, i muškarci sa penisom na desnoj strani imaju svoju mračnu tajnu, oni će uvek u duši biti desničari. Oni ćete sigurno glasati za SNS, Dveri (ili bilo koju drugu stranku iz desničarskog tabora).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA