≫ 

Zašto žene koje su u braku imaju mnogo manje orgazama nego njihovi muževi?

Seks u braku je često nezadovoljavajući za žene

  • 5

Ukoliko ste u dugoj vezi, sigurno već znate šta je to što vašeg partnera najviše uzbuđuje u seksu.

Ima 27 godina, nikad nije imao seks, a onda je pitao Srbe da li je to normalno i dobio krajnje neočekivane odgovore

Ukoliko mislite da vaša partnerka ima orgazam svaki put kada i vi, u velikoj ste zabludi. Prema skorašnjem istraživanju Univerziteta Bringam Jang , samo 49 odsto žena koje su u braku reklo je da doživljavaju orgazme tokom seksa u poređenju sa 87 odsto muškaraca.

Žene sve manje doživljavaju orgazme i nisu zadovoljne svojim vezama. Foto: Pixabay.com

Istraživanje koje je obuhvatilo 1.683 parova, muškarci i žene su odvojeno odgovarali na pitanja u vezi sa njihovim orgazmima, percepcijom orgazma njihove partnerke i zadovoljstva njihovom vezom i seksom. Istraživanje je pokazalo da je 43 odsto muškaraca loše protumačilo da njihove žene imaju orgazme ili su imali problema da to “provale”.

Četvrtina muškaraca koji su učestvovali u istraživanju mislili su da njihove žene imaju orgazme više nego što su oni mogli da zamisle. Istraživanje je potvrdilo da je veliki jaz u doživljavanju orgazama između muškaraca i žena i dalje prisutan. Ovo nije zabavno nijednoj ženi i loša je vest za sve muškarce jer ukoliko je vaša partnerka nezadovoljna seksom, biće nezadovoljna i vašom vezom.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    17. avgust 2018 | 10:45

    Ovo nije tacno. Ja za vreme seksa dozivim nekoliko orgazama, a muz samo jedan, tako da ih ja dozivim svakako mnogo vise nego on.

  • Cika Velja

    17. avgust 2018 | 09:10

    Nista novo pod kapom nebeskom...?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA