Uradite neku od ovih stvari i ona će vas moliti da imate seks

Uzbuđenje partnerke treba da vam bude na prvom mestu

  • 11

Muškarcima ne treba mnogo da počnu da razmišljaju o seksu, ali je situacija kod žena malo komplikovanija.

Svi su poludeli za novim porno žanrom - a u ovim filmovima ponekada uopšte nema seksa

Morate da znate kako da je stimulišete na pravi način jer dodirivanjem određenih delova tela možete da aktivirate centre u mozgu koji oslobađaju određene hemikalije koje pospešuju protok krvi kroz karlicu, nadimaju vulvu i povećavaju njenu seksualnu želju. Postoji par lakih načina da uspete u ovome, a ovo su provereno najbolji.

Koristite ruke

Dodir je veoma intiman i emotivan gest. Foto: flickr/ Josep Ma. Rosell

Na dlanu postoji preko 40.000 nervnih završetaka pa se nemojte plašiti da je uhvatite za ruku dok šetate ulicom ili gledate film. Priuštite joj masažu i ona će vam kasnije biti veoma zahvalna.

Voda je dobra stvar

Šetnja plažom ili obalom reke ili jezera, napunjena kada - može da utiče na ženin libido. Postoji razlog zašto se u većini reklama za medicinska sredstva za povećanje libida snimaju na plaži.

Adrenalin

Aktivnosti koje povećavaju adrenalin čine nas osetljivijima jer nam se ubrzava disanje i broj otkucaja srca. Ringišpil i horor filmovi mogu dabudu odličan izbor kako biste malo podgrejali stvari.

Miris krastavca

Neki mirisi izazivaju seksualno uzbuđenje, a kod žena miris krastavca povećava cirkulaciju krvi u predelu karlice i vagine.


Ispunite njene fantazije

Pitajte je da li ima neke fantazije koje bi volela da joj ispunite. Foto: Pixabay.com

Prema nedavnom istraživanju žene u proseku 19 puta pomisle na seks u toku dana. Jedna od tri žena ima na pameti nešto što nikada nisu probale ili neku njihovu fantaziju što ih čini opuštenijim i uzbuđenijim kada se nađu u krevetu sa partnerom. Pitajte vašu partnerku koja je njena neostvarena fantazija i dajte sve od sebe da je ispunite.

Prigušite svetlo

Prigušeno svetlo čini žene manje nervoznima i opuštenijima pa je njihova seksualna želja time veća.

Preznojite se

Fizička aktivnost je odlična priprema za seksualnu aktivnost. To čini telo osetljivijim na dodir jer dolazi do aktivacije neurona poznatijih kao simpatički nervni sistem koji kontroliše uzbuđenje. Idite na trčanje, vozite bicikl ili idite u teretanu. Aktivnost van kreveta povećava aktivnost u njemu.

Uhvatite se džogera

Parovi koji sređuju zajedno dom su ispunjeniji što se tiče seksualnog života. Foto: Profimedia/Alamy

Parovi koji zajedno čiste i sređuju dom su u zadovoljnijim vezama od onih koji to ne rade. Žene izjednačavaju vašu ljubav sa količinom pomoći koju im pružate u sređivanju kuće.

Napravite malo pauzu

Istraživači ukazuju da svaki oblik apstinencije od seksa, pa čak i od masturbacije, čini da seks bude mnogo bolji.

Naspavajte se

Dobar i kvalitetan san može da utiče na ženin libido. Žene koje su u vezi i spavaju jedan sat duže od drugih žena imaju veću seksualnu želju.

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA