≫ 

Postanite njen kralj kunilingusa: Ova metoda učinice da vaša partnerka vrišti od zadovoljstva

Žene obožavaju ovu jednostavnu tehniku

  • 6

Ljudi vole da daju imena seksualnim stvarima, nebitno da li su to poze, orijentacije ili fetiši, što može umnogome da olakša komunikaciju u krevetu.

Čini li me masturbacija mršavijom ili samo srećnijom? Evo šta sve igranje sa sobom čini našem telu

Otkrivamo vam Kivinov metod, poznat i kao “okolni” kunilingus, nešto što žene vole već godinama, a pošto sada ima ime lakše je razgovarati o tome. Kivinov metod je oralno zadovoljavanje partnerke “okolnim” kunilingusom. On omogućava ženama da brže dožive orgazam, a on će uz to biti i mnogo jači.

Orgazam je mnogo intenzivniji i brži uz ovaj metod. Foto: Pixabay.com

Zašto se ovaj metod naziva baš Kivinov metod - nije jasno. Osoba koja pruža ovakav oralni seks partnerki leži na stranu dok osoba koja prima oralni seks leži na leđima. Preporučuje se da probate obe strane i vidite koja je osetljivija kod vaše partnerke jer je ženski klitoris osetljiviji na jednoj strani.

To što ležite na boku omogućiće vašem jeziku da lakše prelazite preko njenog jezika dok istovremeno vršite i pritisak na vaginalni otvor. Kao i kod muškaraca, kod žena ćete osetiti blago pulsiranje u ovom delu kada su blizu da dožive orgazam. Savetuje se i da vršite blagi pritisak na C tačku uz pomoć prsta koji nećete pomerati kada osetite da je vaša partnerka blizu orgazma. Jednom kada počnete nemojte da stajete dok ona ne bude zadovoljena.

Ovo će učiniti da ostavite neizbrisiv trag u njenoj seksualnoj praksi. Foto: Albert Pocej

Ono što je sjajno kod ovog metoda jeste što je on nov za mnoge parove pa je odličan kao biste osvežili vaš seksualni život. Svaka žena i svaki klitoris su jedinstveni. Za neke je ovaj metod previše intenzivan, zbog čega je jako važno da komunicirate sa partnerom.


(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA