KAKO DA POSTANETE ŠMEKER: Ovo su osobine neodoljivih frajera

Ukoliko ste mislili da istinske zavodnike i muškarce kojima ne može da odoli nijedna žena na prvom mestu krasi odličan fizički izgled, prevarili ste se. Naime, nekoliko je stvari koje su mnogo bitnije od lepote

  • 7

Pravi šmeker ne mora da bude lep da bi bio privlačan ženi, jer postoje mnogo bitnije stvari koje će je pre privući nego lepota. Fizički izgled ženama je najbitniji za vreme puberteta, ali kako odrastaju, tako shvataju da lepota nema nikakve veze sa leptirićima u stomaku i istinskom zaljubljenošću.

Ipak, ukoliko želite da pohvatate neke fazone zbog kojih ćete biti neodoljivi ženama, vreme je da shvatite sa čime treba da baratate. Naučite ovo i žene će se zasigurno "lepiti" za vas.

Budite ljubazni, pogotovo sa strancima. Bilo da pomognete nekome, ponesete teške stvari uz stepenice, pridržite vrata, ustupite mesto u javnom prevozu ili pak pomognete kada se nekome pokvari automobil - nema ničeg više seksi nego kada muškarac u određenoj situaciji pokazuje svoj pravi karakter.

Smejte se na sav glas. Kako ostati ravnodušan pored osobe koja pronalazi radost i humor u svetu oko sebe? Pravi, iskreni i nekontrolisani smeh bukvalno vas navodi da poljubite tu osobu.

Zasučite rukave. Ženama neće promaknuti muškarci sa zasukanim rukavima košulje koji ističu jake podlaktice, a kako navode naučnici, istaknute muške podlaktice ekvivalent su istaknutom ženskom dekolteu.

Govorite strastveno. Vrlo često je mnogo bitnije kako nešto kažete, nego šta govorite. Kada o nečemu govorite tako strastveno i s puno žara, drugoj polovini će to biti neverovatno privlačno i seksi.


Inicirajte i održavajte razgovor. Retko kome je privlačna ekstremna ćutljivost, a osobe sa kojima je teško razgovarati već u startu umanjuju šanse kod druge polovine. Za oko uvek zapinju osobe koje vešto vode "inteligentan razgovor" i koje ne dozvoljavaju da komunikacija zamre.

Dobro se koncentrišite. Nema ništa više seksi od muškarca duboko koncentrisanog na određenu stvar ili problem i frajera koji nabranog čela pokušava da smisli rešenje.

Kuvajte. Gledati kako muškarac kuva i odlično se snalazi u kuhinji? Teško da ima išta više seksi.

Održavajte kontakt očima. Kontakt očima jako je važan, a često može da govori više od reči. Osim toga, posebno je efikasan kada ste okruženi drugim atraktivnim pripadnicama lepšeg pola. Pokažite ženi da uživa vašu punu pažnju i dobićete kod nje veliki plus.

Budite promišljeni. Iznenadna poruka, ničim izazvan poziv, prosleđen zanimljiv članak za koji mislite da će se drugoj osobi svideti, obeležavanje godišnjice- sve to jednostavno osvaja i obara s nogu.

Zagrljaj s leđa. Taj tip zagrljaja je sladak, a osim toga deluje vrlo zaštitnički. Ali, ko ne voli uopšteno zagrljaje?

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar Arsenijevic

    5. jun 2014 | 11:48

    A, da samo kupimo dobar auto?

  • Vlada

    6. jun 2014 | 00:18

    Nekim momcima treba dati nekog superluksuznog BMW, Mercedesa, Audija i sl i par ljubicastih, cisto da vide da nije sve ni u tome. (ALI NE KAZEM DA TO NE POMAZE KOD ODREDJENIH "DEVOJAKA")

  • alb@n

    5. jun 2014 | 23:10

    X6 brate i gotova stvar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA