≫ 

Pogledajte zašto je ceo Internet besan na ovu mladu! (FOTO)

Iako ovo deluje kako jedna višestruko romantična fotka, kad se malo bolje zagledate, biće vam jasno zašto se više od pola miliona ljudi razljutilo na novopečenu nevestu, a isto toliko na ovu devojku za koju nije sigurno da li je mladina drugarica ili rođaka

  • 10
Foto: Imgur Foto: Imgur

Svaka mlada veruje da bi dan njenog venčanja trebalo da predstavlja “njen dan”, odnosno 24 sata koji se vrte isključivo oko sreće nje i njenog mladoženje, a da svi drugi treba da čekaju sa svojim životima.

Otkrivena istina o nevesti na koju je besan čitav Internet! (FOTO)

Međutim, šta ako je čitava pompa oko svadbe raznežila srce jednog od gostiju i on naprasno reši da baš pred novopečenim mladencima zaprosi svoju dragu, isto samo jednu od gošći na venčanju?

Kako se jasno vidi na fotografiji koju je objavio jedan Reddit korisnik, mlada je raširila usne u širok osmeh, ali njene oči jasno govore da bi naradije od jeda i zavisti zgromila svoju drugaricu što joj je, iako ne baš sasvim svojom krivicom, upropastila trenutak koji trebalo da bude samo njen. Mladoženja čak nije ni uspeo da skrije kiseo osmeh.

Šta vi mislite? Da li je veridba srećnog para pokvarila venčanje ili ga je samo ulepšala?

(Telegraf.rs / Reddit)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    28. maj 2015 | 13:48

    Meni ne deluje tako kako vi kazete! Cak nasuprot deluje mi da sa simpatjama i blagonaklonoscu posmatraju veridbu na svom vencanju!

  • GG

    28. maj 2015 | 12:57

    Zašto ste cinični? Mlada i mladozenja sa blagonaklonošću gledaju kako je njihovo venčanje uticalo na gosta koji je pozeleo da se oženi.

  • MarkoPA

    28. maj 2015 | 13:26

    Ne vidim nikodkoga nista kiselo ovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA