Ovu pozu se svi plaše da isprobaju, a iskusni znaju da bez nje nema seksa!

Poza je idealna za seks na brzaka, većina ljudi je nikad nije isprobala, a oni slobodniji koji jesu, kažu da, iz nekog razloga, uzbuđenje prelazi u posebnu dimenziju

  • 10

Sigurno ste se nekad našli u situaciji idealnoj za seks na brzaka - ostali ste samo vas dvoje, uzbuđenje je na nivou, mogao bi neko i da naiđe, a opasnost još dodatno povećava uzbuđenje. Samo vam je potrebna neka zgodna poza pa da krenete u akciju.

Slavna poza - uza zid, koju se svi tajno plašimo da isprobamo, počinje ovako - lagano raširite noge naslonjeni na zid. Neka se vaš partner primakne što bliže, rukama podigne vaše butine gurajući vaša leđa prema zidu za ravnotežu, a zatim upusti u penetraciju.

Za početnike - isprobajte istu pozu s jednom nogom na podu.

Zašto je ova poza tako primamljiva - iako naizgled izuzetno egzotična i neobična, reč je o klasičnoj misionarskoj pozi u uspravnom položaju. Poput misionarske, ova je poza vrlo intimna i daje vam blizinu i strastvene poglede oči u oči, ali za razliku od misionarke koja je opšte prihvaćena, ova poza je pomalo i tabu, što dodatno začinjava stvari.

Foto-ilustracija: Goodfon.com Foto-ilustracija: Goodfon.com

Možete je izvesti gotovo svugde, a posebno je seksi i uzbudljiva ako je primenite u "seksu na brzaka" na nekom neobičnom mestu.

(Telegraf.rs / Izvor: Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    4. januar 2016 | 20:52

    Moze,pod uslovom da ima50-60kila.ovamoja ima80 kg.pa jel treba kicma da mi pukne...

  • momazver

    5. januar 2016 | 10:17

    Najčeće je ne vole NEKI muškarci.Dokazuje da je još kraće,ono za šta već znaju da je kratko.

  • Filip

    5. januar 2016 | 11:05

    A ja mislio helikopter :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA