Ove laži vam muškarci svakodnevno serviraju, a vi ih ne provaljujete!

Ovih sedam laži su muškarci toliko dobro uvežbali da žene gotovo uvek padaju na njih

  • 4

Koliko ste se puta zapitali da li vam je partner iskren? Krije li nešto i da li vaš odnos počiva na poverenju i otvorenoj komunikaciji? Otkrivamo vam najčešće muške laži o kojima oni nerado govore i ne žele lako da ih priznaju.

Zanima vas šta vam neko misli? Govor tela, disanje i pogled će ga razotkriti

Evo kako da sigurno prepoznate lažova! (FOTO)

Nemam seksualne fantazije

Malobrojni će priznati svojim partnerkama da ponekad imaju seksualne fantazije, bilo da vas upoređuju tokom bliskosti sa nekom od poznatih i javnih žena pozamašnih oblina, ili zamišljaju u primamljivom rublju. Na pitanje, zašto to čine, većina će odgovoriti da u tome ne vide ništa loše, a o tome ne žele da pričaju sa vama, jer se boje da vas ne povrede.

Foto-ilustracija: Foter/Sebastian Anthony Foto-ilustracija: Foter/Sebastian Anthony

Pažljivo slušam

Koliko puta ste se našli u situaciji da imate potrebu da podelite neke situacije sa radnog mesta, da prenesete oduševljenje u vezi s rasprodajom i cenom cipela koje su vam se svidele. Nažalost, veliki broj muškaraca takve informacije ne čuje. To su oni trenuci kada se vaš partner trudi da ostavi utisak da vas pomno sluša, a u suštini je njegov um selektovao poruke. Za veliku većinu muškaraca priče takvog i sličnih sadržaja su gubljenje vremena. Rasprave o najnovijem sniženju ili o besu koji ste osetili zbog "zabušavanja" kolegice na poslu - za njih su dosadne.

U jednoj od anketa, koja je sprovedena među muškarcima većina je izjavila da vole kad žena odmah pređe na stvar bez previše okolišavanja. Ako ste našli cipele na sniženju, a znate da niste u zavidnoj finansijskoj situaciji ili naprosto je mišljenje da je to nepotrebno gomilanje obuće, umesto da pričate priču, budite kratki i jasni i onako znate kako će reagovati na informaciju.

Ne prećutkujem istinu

Kako bi izbegli sukobe, muškarci često imaju potrebu da prikrivaju istinu. U većini slučajeva, ako muškarac prizna da je u nečemu pogrešio, često nailazi na prekor partnerke koji kod mnogih eskalira u svađu. Kako bi se sprečio sukob, poneki muškarci zbog temperamenta svoje bolje polovine prećutkuju istinu da bi sačuvali poljuljani red i mir.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Važna mi je romantika u vezi

Retki su muškarci koji uživaju u romantičnim iznenađenjima. Cveće za Dan zaljubljenih za većinu je prigodno obeležavanje dana u godini, muškarci mu daju na značenju, samo zato što je to u očima žene jedan od opipljivih dokaza privrženost i ljubavi.

Volim da pišem SMS poruke

Jedno od istraživanja otkriva da većina muškaraca nije sklona slanju SMS poruka, niti bilo kom obliku dopisivanja. Neki muškarci SMS poruke koriste u prvoj fazi zavođenja žena, kako bi dobili na vremenu dok ne uspostave odnos. U vezama koje traju, SMS poruke su za većinu muškaraca krajnji oblik komunikacije za koji misle da je dosadan, nepotreban i zamoran.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Nije mi važno da li sam ti privlačan

Žene su te koje se u većini slučajeva opterećuju razmišljanjem "Da li mu se još uvek sviđam?". Nećete verovati, ali i muškarcima je važno jesu li i dalje privlačni svojim partnerkama. Koliko god tvrde da se ne opterećuju spoljašnjošću, jako im je važno vaše mišljenje. Stoga, koliko god da očekujete da pohvali vašu novu odevnu kombinaciju, nemojte škrtariti na pohvali novog odevnog komada koji je kupio. Budite sigurni da je slagao, kada kaže da mu nije važno da li vam se sviđa njegova nova košulja ili frizura.

U gužvi sam, ne stižem da se javim

Ponekad žene pokušavaju da opravdaju svoje partnere i njihovo zanemarivanje, jer rade vrlo odgovoran i zahtevan posao. Verujte, nema tog posla niti obaveza. koje ne bi dozvolile trenutak u danu da se muškarac iskrade, kako bi čuo glas žene koju voli. Postoje neke okolnosti kada nije u mogućnosti da nazove, ali ako je to pravilo onda budite potpuno sigurni da je u pitanju samo jedna od laži koju muškarci iz bezbednosnih razloga koriste da bi sačuvali postojeće stanje i dali sebi dovoljno prostora za osećaj slobode.

(Telegraf.rs / Ordinacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    25. januar 2016 | 17:15

    A koja zena ne zna za ove lazi i veruje??

  • BratZaBrata

    25. januar 2016 | 16:53

    Ajde sad,novinarko,daj nekom od tvojih kolega da napise zenske lazi.

  • D

    25. januar 2016 | 21:27

    Ovo zadnje je tacno ali budite realni, bili bi vam mnogo naporni i dosadni kada bi se javljali ceo dan ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA