Posle 26 godina braka, ovaj bloger zna: Kako da vas ON zauvek voli!

Upozoravamo, pristup je vrlo… tipično muški

  • 3

Želiš da te tvoj dečko obožava? Ovaj muškarac zna tačan recept. Džejms Fel, bloger koji je u braku već 26 godina ima recept koji garantuje da će te muškarac obožavati… zauvek. Ovo su stvari za koje kaže da će ti zauvek kupiti njegovu ljubav . Upozoravamo, pristup je vrlo… tipično muški:

1. Hvali njegov penis.

Da, kliše je, ali ako malo bolje razmislimo, to uvek pali. Nema veze kakvo je stvarno stanje i koliko si ih pre videla - njegov uvek mora biti najbolji, najlepši i s najboljom tehnikom.

2. Izgledaj dobro za njega.

I za sebe, naravno. Mnogi će muškarci reći da nemaju problem s tim da im se žena malo (ili jako) opusti u vezi, ali većina njih ipak preferira ženu za kojom drugi okreću glavu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Očekuj puno od njega

Postavi ga na presto i nateraj ga da se trudi da opravda svoj status u tvojim očima. Ako ga stalno podstičeš da bude bolji i ne dozvoljavaš mu da se opusti, biće ti neverojatno zahvalan.

Ove laži vam muškarci svakodnevno serviraju, a vi ih ne provaljujete!

4. Malo prigovaraj

Niko ne voli prigovaranje, ali svima je jasno da žene to jednostavno vole da rade. Ipak, ako možeš, tu i tamo se suzdrži od prigovaranja za baš svaku sitnicu.

Ovaj Srbin je našao ljubav u Kolumbiji i sada skuplja 1.000 evra da ode kod nje (FOTO)


5. Iznenadi ga seksom

Muškarci ne vole sva iznenađenja, ali protiv ovog se sigurno neće buniti. Ako muškarac vidi da ga želiš, a ne trebaš, to će mu biti neizmerno seksi. Muškarac koji vidi da žena ima druge zanimacije osim njega biće ponosan što ga je učinila jednom od svojih zanimacija.

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • plavi safir

    28. januar 2016 | 10:59

    Ti si sad izmislio toplu vodu?? Sve sto nece da je tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA