ŽENE I HOROSKOP: Ako je ovde dodirnete usred seksa, poludeće od zadovoljstva!

Svakom muškarcu je veoma važno da zadovolji voljenu ženu. Za to je samo potrebno da znate šta je u horoskopu i da tako saznate koje su njene tajne erogene zone

  • 3

I muškarcima ponekad trebaju saveti kad je seks u pitanju, pa je preporučljivo da razgovaraju sa svojim partnerkama o tome. Ako vam to teško pada, onda je ovaj horoskop rešenje za vas, jer ćete tako saznati sve što hoćete o ženskim skrivenim željama.

www.astrousluge.com

Ako želite da joj priredite dobar seks, jedino što treba da znate je koji je horoskopski znak.

OVAN

Žena Ovan spada u red najvatrenijih ljubavnica. Njen libido je žestok i jak, što dolazi do izražaja već pri prvom kontaktu, gde ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Nedvosmisleno zove na seks ako joj je trenutno do toga, a kada joj nije, lagano ume da odbije! Muškarci je obožavaju jer je vatrena i dinamična i lako se isprovocira na seks. Međutim, ova žena nema poverenje partnera, jer je često okružena muškim svetom.

Erogene zone: usne i oči.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

BIK

Ovaj znak poseduje sve ženske vrednosti Venere, nežnost, istančanu čulnost, lepotu. Nesposobna je da živi u apstinenciji, erotizam joj je u krvi. Kada se namerači na nekog muškarca ne pada joj na pamet da odustane. Voli da koristi usne i jezik. Najpre tako upoznaje partnera, zato su njeni poljupci dugi i opojni. Od partnera očekuje prvi korak kada je reč o upoznavanju i izlascima, dok u krevetu preuzima glavnu reč.

Erogene zone: celo telo.

BLIZANCI

Ovo su žene koje obično lepo izgledaju, deluju neobavezno i kao da su stalno u žurbi ili u prolazu. U stvari ovo su uplašene devojčice koje od detinjstva traže onog za koga će se udati, što je otežavajuća okolnost kada je seks u pitanju, jer u krevetu strogo vodi računa da li je uvukla stomak, da li su gaćice dovoljno seksi, itd. Mozak joj ne da mira i zbog toga vrhunsko zadovoljstvo doživljava uvek u kratkim romantičnim avanturama u kojima nije bilo vremena da se zaljubi. Tada pušta sebi na volju, izvoljeva i isprobava sve što je do tada čula ili negde pročitala.

Erogena zona: potiljačni deo glave.

RAK

Žena rođena u znaku Raka je mnogo jača nego što izgleda, pa samim tim i sigurna u sebe. U seksu uopšte nije onakva kakvom se čini, krhka i nesigurna, već naprotiv, uzima konce u svoje ruke od samog praga spavaće sobe. Ima izražene obline i ponosna je na svoju ženstvenost. Od muškarca očekuje mnogo maženja, izjava ljubavi i potpunu predanost. Kao i muškarac Rak i ona može da bude opsesivno ljubomorna.


Erogene zone: stomak i grudi.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

LAV

Ona je dominantni gospodar kojem se ne smete nikako suprotstavljati. Strastvena i žestoka u krevetu, traži da bude osvojena od najboljeg. Često dovodi dvojicu muškaraca u situaciju da se oko nje svađaju. Instinktivna je i ume da otkrije svačije erogene zone i da pruži najveća zadovoljstva u krevetu. Vrlo je teatralna i originalna. Loše prolazi kada se zaljubi u nadobudnog muškarca koji može da je potčini u potpunosti i da od nje napravi sluškinju, jer potajna fantazija svih Lavica je ljubav sa strogim i dominantnim muškarcem.

Erogene zone: leđa i usne.

DEVICA

Deluje nestvarno kada se kaže da su Device pomalo promiskuitetne naravi, ali ovo je tipično ženski karakter koji previše voli muškarce. Osim toga, one ne podnose samoću, zbog čega se dešava da pristanu na duple veze, za svaki slučaj. Uživaju u flertu i kad tad ulaze u tajnu seks šemu. One navode muškarce da ih obožavaju, tako što od njih prvo učine da se osećaju jakima, pa onda manipulišu njihovim egom. Nisu preterano strastvene.

Erogene zone: kosa i češkanje bilo gde po telu.

VAGA

Žene rođene u ovom znaku obično su fine spoljašnjosti. Čak i da nisu lepe, urođena blagost i finoća čine ih privlačnim za suprotni pol. Nikada nisu bez udvarača, ali problem je što često ne znaju za koga da se odluče. U krevetu su stidljive i plaše se da ne prenagle, da ne budu vulgarne, iako povremeno osete veliku navalu strasti. Ovo je čulan znak, osetljiv na dodire. Ipak, teško doživljava orgazme jer traži posebnu atmosferu. Sigurno zadovoljstvo doživeće u mrklom mraku i mrtvoj tišini, gde ostala čula ne mogu da joj odvuku pažnju.

Erogene zone: struk.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Ovo je žena koja vidljivo poseduje višak fizičke energije, pa ili stalno nešto radi ili je non stop u krevetu. Ovo drugo samo u onim slučajevima kada je osvestila snagu sopstvenog libida. Ljubomorna je i posesivna, netolerantna i prkosna, a njeno šesto čulo nikada je ne prevari. Ovo je atraktivna, hrabra, seksi žena koja ima vrlo živu maštu i otrovan jezik, pogotovo ako je ljuta ili povređena. Voli sve što je pikantno, hranu, piće, seks. Lišena bilo kakvih predrasuda.

Erogene zone: donji stomak i kukovi.

STRELAC

Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život je spremna da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture i avanturice. Krevet je posebno ne privlači, više seks pod vedrim nebom, u gužvi i slično. Muškarci je vole jer je strastvena i bez predrasuda. Jasno i glasno će reći da želi da spava sa njim, šta voli, šta ne voli, ako misli da on nešto ne radi kako treba opušteno će mu održati lekciju.

Erogene zone: bedra i leđa.

JARAC

Žena rođena u znaku Jarca deluje zakopčano. U stvari ona ne želi da upropasti sliku koju su o njoj stvorili njeni roditelji, okruženje, uopšte sredina. Veza sa, obično, starijim muškarcem, koja se uglavnom dešava u ranoj mladosti upoznaje je sa svetom odraslih gde se ona na sopstveno iznenađenje jako dobro snalazi. Ovo su vešte i talentovane žene za seks, razvijenih čula, posebno posle hedonističkih užitaka, večera uz vino i tome slično. U zrelom dobu, obično na poslu, ova žena može da uleti u seksualne afere.

Erogene zone: kolena i ramena.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

VODOLIJA

Ovde je veliki problem za muškarca da bude dovoljno zanimljiv, šarmantan, zgodan i neformalan, a uz to seksi i raspoložen za kombinaciju eksplozivnog seksaa i romantičnog maženja uz sveće. Zbog toga je žena Vodolija često dugo sama do prve prave prilike. Uglavnom za sebe bira muškarca koji je zavodnik, a nekada i bludnik, koji živi 300 na sat, na ivici zakona i života, što joj daje potrebnu dozu adrenalina. Kod nje se želja za seksom pojavi u momentu i ako dopusti da taj momenat prođe, posle bude kasno.

Erogene zone: glava i vrat.

RIBE

Ovo su čulne i seksualno poželjne žene. Sposobne su da dožive nebrojena zadovoljstva, ali samo ako su sa muškarcem koga vole. Mešanje seksa i emocija postaje njihov glavni problem. U seks unose celo svoje biće zbog čega kasnije žale. Kada jednom prođu to gorko iskustvo, naučene idu dalje, otvarajuci se više za slobodniji seks. Vole provokativne situacije, kao što je seks sa strancem u posebnoj atmosferi uz muziku i sveće.

Erogene zone: stopala i bedra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saptacica

    18. mart 2016 | 18:36

    Nije istina!Ja sam Riba i ledja su mi slaba-najslabija tacka??Onda se topim ko med po toplim prstima....

  • Zivomir ---Zile

    25. mart 2016 | 23:29

    Ja kad pojedem malo belog luka moja Milanka gde god da je poljubim ona se uvija i bezi od mene,sto bi znacilo ili smrdim ili sam joj pronasao slabu tacku ,a i bas me briga bolje luka nego viagru da krepam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA