Svi imaju seks u automobilu, ali koliko ih bude uhvaćeno na delu? (VIDEO)

Nemojte da se začudite ako u parkiranom autu pored puta, kroz zamagljene prozore, uočite neki par usred seksa

  • 13

Sve više parova upušta se u uzbudljive seksualne avanture u svojim automobilima, a prema jednom nedavnom istraživanju, njih 30 odsto budu i uhvaćeni na delu.

PRAVDA ZA KLITORIS: Ove tajne o ženskom polnom organu kriju od nas vekovima

Iako se radilo o manjem istraživanju, u kojem je učestvovalo 300 punoletnih Amerikanaca, ono je otkrilo i kako njih 70 odsto jako pali pomisao na takvu avanturu, piše Index.

A osim seksa, u automobilima se često događaju i ostali važni trenuci za vezu, kao definisanje da je par od tog trenutka u vezi, do manje lepih trenutaka, poput raskida, a to je otkrilo čak 78 odsto ispitanika.

Nadalje, što je automobil veći, to bolje, odnosno zgodnije, no vrlo su popularni i sportski automobili, koji očigledno imaju poseban čar i za ovakve aktivnosti.

Svaki četvrti ispitanik otkrio je i kako je upravo u automobilu pao i prvi poljubac s partnerom, dok je njih 11 odsto priznalo gubitak nevinosti na zadnjem sedištu.

Jedno je drugo istraživanje otkrilo je kako su za takvu akciju spremniji muškarci, njih 24 odsto, za razliku od samo 8 odsto žena.

No, svakako najzanimljivije otkriće podrazumeva to da svaki šesti ispitanik upražnjava takve aktivnosti tokom vožnje, što nikako ne propuručujemo.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maza

    18. mart 2016 | 20:49

    Ja sam imala 2x i bilo je super sexi dozivljaj.... Prvi put sa 18god i zadnji put sa 48g e ovaj put je bio mnogo bolji???

  • Kibole

    18. mart 2016 | 14:38

    Ivana hajde da se provozamo :D

  • Nena

    20. mart 2016 | 18:52

    Obožavam sex u kolima imala sam ga bezbroj puta :))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA