Ženski kondom postoji - evo zašto bi svaka žena trebala da ga koristi

Istorija kondoma seže daleko u prošlost, a danas ne postoje samo kondomi za muškarce

  • 5

Proizvodnja kondoma je toliko napredovala da danas imamo i kondome koji nisu samo za muškarce već i one koji su namenjeni ženama.

Da li uska vagina garantuje bolji seks?

TAJNA JE U SITNICAMA: Uradite ovih 10 stvari i biće vaša do kraja života

Uzela je kondom i premazala omiljene cipele njime, a kad vidite rezultat - i vi ćete (VIDEO)

Poznato je da kondom čini seks 10.000 puta bezbednijim za oba partnera. Žene sada imaju mogućnost da koriste i kondome koji su namenjeni baš njima. Ovi kondomi su zamena za regularne koji koriste muškarci i pružaju zaštitu od trudnoće i polnih bolesti. Stavljaju se u vaginu i zbog toga ih nazivaju i unutrašnjim kondomima. Oni su malo veći od kondoma za muškarce, ali su podjednako laki za korišćenje.

Foto-ilustracija: Profimedia

Nije potrebno u slučaju korišćenja ženskog kondoma koristiti i onaj za muškarce jer je zaštita potpuna ukoliko se kondom stavi kako treba. Ukoliko ne želite same da stavljate kondom, učinite da to bude deo predigre kada vam vaš partner u tome može pomoći.

Pored toga što štiti od trudnoće i polno prenosivih bolesti, ovaj kondom može da doprinese boljem seksualnom životu. Vaš partner može da bude više stimulisan vrhom kondoma koji dodiruje u toku odnosa, dok pomeranje prstena kondoma može da stimuliše ženu više nego muški kondom. Takođe, kondom može da doprinese poboljšanju zdravlja žene jer utiče na stvaranje dobrih bakterija koje su "tamo dole" jako potrebne.


Nakon svake upotrebe kondom bacite i sledeći put koristite novi. Možda će vam trebati malo vremena da se naviknete na ovu vrstu kondoma, ali sve je stvar prakse.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    16. septembar 2017 | 20:51

    Nista se ne baca u prirodu,sve je iskoristivo to sam naucio od Maja,po Principu KAP PO KAP MOZE SE KORISTITI ZA NAVODNJAVANJE MANJIH POVRSINA ILI NEKE BILJNE KULTURE

  • Maki

    17. septembar 2017 | 12:28

    A kako se taj zenski kondom fiksira unutra, zar nece da se i on izvuce kad se penis izvlaci?

  • Marko cg primorje

    16. septembar 2017 | 22:09

    Odvratno kontra produktivno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA