NAJVEĆA ZABLUDA O HIMENU: Ne puca prilikom seksa i radi jednu neverovatnu stvar

Nova istraživanja pokazuju da se himen kod nevinih devojaka ne razlikuje mnogo od himena seksualno aktivnih žena

  • 12

Prema rečima lekara ono što se menja jeste elastičnost himena, ali on ne nestaje.

U ovoj zemlji žene plaćaju 360 evra da postanu opet device: U suprotnom ih čeka pakao do kraja života!

Vratite mi je još samo jednom, obećavam, nećete me više videti: Žene masovno vraćaju nevinost hirurškim putem, a ova je šampion u tome

Evo šta će da vam se desi ako PRESTANETE da imate SEKS!

Oduvek smo mislili da himen puca prilikom prvog seksa i da potom nestaje, ali sada stručnjaci tvrde drugačije. Dokaz nevinosti koji se još uvek traži u nekim društvima pre sklapanja braka uopšte više nije pouzdan. Žena ima himen i bez obzira na to što je bila intimna sa nekim muškarcem.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Čak ni najiskusniji lekari ne mogu da razlikuju himen nevine devojke od himena žena koje to nisu. Baš kao i ostatak vagine i himen se razlikuje kod svake žene, a neke žene se čak i rode bez himena. Redovnim seksom dolazi do povećanja elastičnosti himena i on postaje fleksibilniji. Prvi put kada penis uđe u vaginu može se javiti bol jer himen nije fleksibilan, ali se povređena sluzokoža obnavlja.

Povrede himena brzo zarastaju i ne ostavljaju teže traume. Toliko brzo zarasta da se posle nekoliko dana ili nedelje više ni ne vidi da je bio povređen.

Ono što je takođe prirodno, jeste da se on s vremenom smanjuje i dok u mlađim danima može da bude veoma primetan, kasnije se može smanjiti na jedva vidljivu veličinu bez obzira da li je žena imala seks ili nije. Na promenu utiče povećanje nivoa estrogena u pubertetu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA