3 "ručne" tehnike za najeksplozivniji orgazam ikada

Ne treba vam uvek "tehnička podrška", penetracija ili penis da dođete do vrhunca

  • 0

Ne treba vam uvek "tehnička podrška", penetracija ili penis da dođete do vrhunca. Vrlo lako možete, pomoću vlastitih prstića i malo tehnike, da dođete do brzog i sladostrasnog vrhunca. S ove tri "ručne" tehnike žene najbrže dođu do orgazma - naravno, i momci bi trebalo da se posluže istima i isprobaju ih na svojim devojkama!

9 bizarnih fetiša koji će promeniti način na koji gledate seks

1. Kruženje

Ova je tehnika u dvoje je najintimnija kad muškarac drži ženu za međunožje dok je ona prislonjena leđima uz njegov stomak. Jednom rukom može osloboditi njen klitoris tako da lagano prstima razdvoji stidne usne. Prstima druge ruke tada može polako (i s laganim pritiskom) masirati klitoris u kružnim pokretima.

Zavisno od toga kako to žena želi, on neka prilagodi tempo i pritisak. Nije dobro stalno maksimalno pritiskati klitoris, jer to ženi može biti prilično neugodno. U idealnom slučaju muškarac bi trebalo da prepozna signale koje mu daje partnerka i da menja intenzitet i pokrete kako to njoj odgovara.

Hiperseksualni poremećaj može od vašeg života da napravi pakao

Foto-ilustracija: Profimedia

2. "Dođi ovamo!"

Ovde je G-tačka u središtu pažnje. Dva ili tri prsta ulaze u vaginu, pa se vrhovima prstiju kreće u smeru trbušnog zida. Kod "dođi ovamo" pokreta oponašaju se pokreti prstima kao da nekoga dozivate da dođe.

G-tačka se nalazi malo iza stidne kosti na gornjem zidu i dugačka je do 3 centimetra, a ovakvim pokretima prstiju idealno se stimuliše. Posebno je dobar osećaj kad se drugom rukom stimuliše i klitoris.

3. Mešana tehnika

Kažiprst i domali prst se nalaze levo i desno pored klitorisa, pa laganim pritiskom, naizmenično, stimulišu klitoris. Za to vreme srednji prst kruži po ulazu vagine i lagano u njoj.

Daljinac

(Telegraf.rs / miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA