≫ 

Ovo su idealne poze u seksu ako želite da začnete devojčicu - jedna stvar u vezi sa tim se neće dopasti ženama

Ukoliko želite baš devojčicu onda morate da imate na umu neke stvari o seksu

  • 10

Postoje idealne poze ukoliko želite da zatrudnite, ali i one koje vam mogu dati veće šanse da beba koju začnete bude baš onog pola kog želite – da bude devojčica.

Dobro razmislite pre nego što nekome napravite "šljivu" - jer može da bude smrtonosna

Prema rečima doktora Landruma Šetlea, koji je izmislio Šetleov metod, čak 75 odsto parova koji su ga se pridržavali dobili su devojčice. Pored one "standardne" poze u seksu postoje još dve koje će vam pomoći da začnete devojčicu, ali ima i jedna mala začkoljica koja se damama neće baš naročito dopasti, a tiče se orgazma.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy/Pridržavajte se ove metode ako želite devojčicu.

Iako ne postoji naučni dokaz da je ova metoda u potpunosti ispravna, šanse su ipak malo veće po rečima ovog lekara. Razlog zašto je teže začeti devojčicu je taj što su spermatozoidi sa Y hromozomom koji je zaslužan za začeće dečaka brži plivači od onih koji nose X hromozom koji su zaslužni za začeće devojčica. Ipak, ovi spori plivači su "žilavi" i mogu da prežive u malo lošijim uslovima i do 5 dana u telu majke.

Ovaj lekar predlaže sledeće korake kako biste dobili bebu ženskog pola.

Misionarska poza

Stara dobra poza je idealna za začeće devojčica, ali je morate malo začiniti: nemojte nogama obgrliti partnera jer mu tako dozvoljavate dublju penetraciju. Ukoliko uradite sve kako treba i držite noge spuštene, onda će sperma biti dalje od cerviksa i daćete prednost spermatozoidima koji nose hromozome za devojčice.

Kašika

Foto: Pixabay.com/Određene poze, ali i suzdržavanje od orgazma su odlične u "pravljenju" devojčica.


"Maženje" može da ima mnoge koristi ukoliko želite devojčicu. U ovoj pozi, lezite na bok i skupite kolena dok vaš partner leži iza vas. Skupljene noge u ovoj pozi ne dozvoljavaju duboku penetraciju što je plus u "borbi" za devojčicu.

Opkoračenje

Iliti "kaubojka" je odlična za začeće dečaka, ali može da posluži i u ove svrhe ukoliko kontrolišete penetraciju koja treba da bude plitka, piše PopSugar. Kada ste na partneru, nagnite se napred kako mu ne biste dozvolile da bude duboko u vama jer ćete tako osujetiti plan muških spermatozoida.

Bez orgazma

Ovo se ženama i neće naročito dopasti, ali upravo orgazam može da vas košta ženskog deteta. Prema nekim teorijama, ženski orgazam stvara alkalnu okolinu u vagini koja pomaže muškim spermatozoidima da duže žive u vagini i imaju mogućnost da vas oplode. Izbegavanjem orgazma, vaša vagina ostaje kisela i radi u korist ženske sperme.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evo ja ću da vam kažem

    19. april 2018 | 18:19

    Nigdje veze. Sa tim da li će biti muško ili žensko ulohu ima spermatozoid koji prvi probije do jajne ćelije, spermatozoida je pola y (muško), pola x (žensko) dakle samo od toga zavisi.

  • Mitar iz dubica

    18. april 2018 | 11:06

    Meni treba savet za devojcicu, posto imam tri sina!

  • Roki

    18. april 2018 | 18:34

    Treba staviti duboko, pa šta ispadne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA