≫ 

Kada seks fantazija pođe po zlu: "Imala sam seks ispred ogledala i ostala šokirana onim što sam videla"

Kada je reč o seksu, stvari koje nas pokreću i motivišu razlikuju se od osobe do osobe – i to je sjajno!

  • 1

Razgovori o seksu uvek su ispunjeni smehom i šokantnim ispovestima, a poze koje upražnjavaju i mesta na kojima imaju seks različita su i čini se uvek luđa nego pre.

Seksualne poze koje bi žene trebale da izbegavaju u svakoj fazi trudnoće

Mnoge seksi fantazije ne usuđujemo se da isprobamo, ali kada je reč o onim naizgled bezazlenim onda imamo više hrabrosti. O ispunjenju jedne fantazije koju je Dejna imala, dugo nije smela da obavesti drugarice.

Foto: Pixabay.com/ Seksi fantazje su super za podgrevanje atmosfere u spavaćoj sobi.

- Dok sam odrastala uvek sam maštala o tome da budem porno zvezda, sekstovala sam sa nepoznatim muškarcima preko čet rumova i uvek sam se maskirala u nešto slobodnije kostime za Noć veštica još od kad sam imala 5 godina. Drago mi je da nisam stidljiva kada je reč o seksu.

Imala sam seks u svim pozama, sa oba pola, na svim zamislivim mestima, ali nisam probala seks ispred ogledala. Zvučalo mi je kao odličan bust za samopouzdanje, ali sam izbegavala to jer me podsećalo na najgoru stvar koja mi se u životu desila.

Pre godinu dana, gledala sam pornić na telefonu i kliknula sam na prvi video koji sam našla kada mi je iskočila poruka "Kliknite ovde za singl, seksi mame iz komšiluka koje su opsednute sa vama". Odmah sam kliknula X i pokajala se. To je bio samo trik koji meje odveo na novi link, a tada se otvorio moj Snapchat sa slikom moje face dok masturbiram.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy/ Naše lice otkriva koliko uživamo u seksu i kako se osećamo dok traje akcija.


Odmah sam izbrisala sliku jer sam na njoj bila ružna, a nisam htela tako da izgledam tokom seksa. Kasnije sam se preselila u moj novi stan i mogla sam da ga sredim kako god sam želela. Uzela sam veliki kauč i tada mi je na pamet palo – ogledalo!

Nakon što sam pronašla savršeno ogledalo i uselila se, privela sam jednu devojku koju sam upoznala online. Došla je kod mene i mi smo počele da se ljubimo i skidamo ispred ogledala na mom novom fensi kauču. Tada sam videla sve: moj celulit, strije, neujednačen ten. Toliko sam bila opsednuta da nisam primetila kada se ona spustila dole i počela da me zadovoljava.

Foto: Profimedia/Corbis/Upoznajte svoje telo pre nego se usudite da eksperimentišete sa nekim novim.

Odustala sam od seksa ispred ogledala jer sam shvatila da mi se ne dopada kako izgledam u ogledalu dok imam seks. Ne treba mi ništa da mi odvlači pažnju. Ako želite da probate ovako nešto slobodno se usudite. Budite spremni na vašu ekspresiju na licu kada doživljavate orgazam i prihvatite je kao takvu. Na kraju krajeva najvažnije je da uživate sa osobom sa kojom ste i da joj se u potpunosti posvetite, ispričala je ona svoju avanturu sa ogledalom.

Daljinac

(Telegraf.rs/www.elitedaily.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    26. jun 2018 | 08:55

    Ne dopada joj se kako izgleda u ogledalu dok ima seks. A dopada joj se kako izgleda u ogledalu kad nema seks, tad verovatno nema ni celulita ni sala... kakva glupaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA