5 razloga zbog kojih muškarci odbijaju da pruže oralni seks ženi

Lista ovih razloga je ženama teško razumljiva, iako ni jedan momak neće odbiti da zadovoljite njega

  • 2

Retko koji muškarac će reći da ne voli kada mu partnerka pruži oralni seks, ali kada su oni na potezu, stvari postaju malo drugačije. Muškarci jedostavno obožavaju seks, ali kada je reč o oralnom seksu, neki momci više vole da ga dobiju nego da ga pruže svojoj partnerki.

Ni ne pokušavajte da ga nagovorite: 3 seks poze koje muškarci nikako ne podnose

5 muškaraca je potpuno iskreno objasnilo zašto ni po koju cenu ne žele da priušte svojim partnerkama ovo zadovoljstvo.

- Budite iskreni i recite mi da li biste vi rado dopustili da vam vagina bude na licu? Često krvare i generalno su neuredne jer same prave svoj lubrikant. Uostalom, pružite i sami oralni seks nekoj devojci pa vidite. Ja sam do sada samo jednoj devojci pružio oralni seks jer znam da je ona prava i da drži do higijene. Mislim da je manje grozno imati penis u ustima. - kaže Džon (32).

- Zato što mi utrnu i vrat i vilica. Ne odbijam da pružam oralni seks baš uvek, ali ako već moram radije bih da mi devojka sedne na lice nego da se ja maltretiram. - kaže Leni (27).

- Inače rado pružam oralni seks, ali bivšoj devojci nikako nisam mogao, čak nisam dozvoljavao ni da ona meni pruži. Nikako mi se nije dopadao miris njene vagine. Bila je i čista i uredna, ali nešto mi je u vezi sa njom bilo odvratno. - objašnjava Stiven (38).

- Ne odbijam to uvek, ali neke sam odbio i to zbog mirisa ili ukusa. Ne kažem da je to uvek stvar higijene, nekada su i hormoni, ishrana i slične stvari. U svakom slučaju, prvo ispitam situaciju prstima, pa ako tada procenim da nešto nije kako valja, nikako ne prelazim na oralni seks. - Dejv (24).

(Telegraf.rs / Izvor: thoughtcatalog.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • razlike

    16. maj 2018 | 08:21

    Kad muskarac pruza oralni seks zeni problem je sto je vagina unutrasnji organ koji ima sekret, a kod muskaraca je drugacije, njihov organ je spolja, ceo se vidi i ne stvara sekret.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA