≫ 

Da li će ih i Megan i Hari isprobati? 5 kraljevskih seks poza za nezaboravno uživanje

Nije da nam je baš poznato koja je njima poza omiljena, ali ovih pet koje smo izdvojili su i te kako vredne kraljeva

  • 3

Nakon ove prevelike pompe oko venčanja možda će se i Megan i Hari malo odmoriti i uživati u slasti početka braka! Nije da nam je baš poznato koja je njima poza omiljena, ali ovih pet koje smo izdvojili su i te kako vredne kraljeva. Sve one vam donose ogroman užitak, a orgazam vam je zagarantovan. Pa, zašto ih ne biste isprobali još večeras?

Eskort dama otkriva: Ovo je jedino što muškarci žele u krevetu, a nije ono što vi mislite

5 kraljevskih seks poza za nezaboravno uživanje

1. Srebrna kašika

Da, da, tako se kaže, Kari se sigurno "rodio sa srebrnom kašikom u ruci", ali sad ne govorimo o pravom priboru za jelo, već o položaju za vreme seksa kad oboje ležite na boku, a on se priljubi odpozadi uz vaše telo. Ovo je sjajna poza za muškarce koji prebrzo dolaze do orgazma, jer ih najmanje stimuliše. Nije loša ni za žene koje imaju slobodne ruke da, neometano od pogleda, stimulišu svoje grudi i klitoris.

2. U slavu krune

On klekne, a žena licem okrenuta prema njemu ga klečeći opkorači. Ovaj položaj je idealan za duboku penetraciju. Ženi daje potpunu kontrolu, a njemu slobodne ruke za istraživanje.

3. V kao "victory"

Muškarac klekne ispred žene koja je na leđima sa visoko uzdignutim nogama, u oblik slova "v". Ovo je mali obrt klasičnog misionarskog položaja, a stvoren je da se osećate poput princeze. Ovo menja ugao pod kojim penis ulazi u vaginu i pojačava osećaj u vagini. Varijacije: gležnjevima obuhvatitite njegov vrat ili privucite kolena na svoja prsa za bolji stisak.

4. Na prestolju

Treba vam čvrsta stolica, (vaš "presto") na koji će on sesti, a žena treba da sedne u njegovo krilo, okrenuvši mu leđa. Kad ovako sednete na penis, G - tsčka je jako dobro stimulisana. Osim toga žena može da kontroliše pritisak, ugao i da dobije maksimum užitka. On ima slobodne ruke da čini sve što poželite.

5. Korgi stil

Zapravo, to je obični "doggy style" odnosno pseći položaj, ali znamo da su korgiji najdraži psi kraljice Elizabete II. Pa, eto...

(Telegraf.rs / miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA