≫ 

Biseksualna žena otkriva sve detalje o svom "nastranom" seksualnom životu

Samo nekoliko nedelja nakon što je instalirala aplikaciji za svingere, Meri se srela sa jednim parom

  • 0

Meri, (29 godina) iz Velša je otvoreno govorila o svingerskoj sceni u Velikoj Britaniji. Biseksualna žena je rekla da je postala preplavljena ponudama čim je počela da istražuje svoje fantazije. Posle svingovanja sa nekoliko parova, shvatila je da je podjednako privlačna i ženama i muškarcima.

O svingerskom životu Meri kaže:

Samo nekoliko nedelja nakon što je instalirala aplikaciji za svingere, Meri se srela sa jednim parom. Iako je u početku bila nervozna što je zaronila u taj svet, njen sastanak je prošao mnogo bolje od očekivanog. Trojka joj je pomogla da shvati svoju privlačnost prema ženama i ohrabrila je da bude otvorenija sa svojim seksualnim životom.

Foto-ilustracija: Profimedia

- Upoznala sam ih u baru u Kardifu. Oni su rezervisali hotelsku sobu za noć i vozili do tamo. Mislim da ljudi ne shvataju koliko pritiska to stvara - rezervisali su hotel u očekivanju da će nešto dobiti... Popili smo par čaša vina i pitali su me da li bih želela da im se pridružim, a ja sam odgovorila "Da, sjajno ". Spavala sam sa oboje. Zaista sam uživala u tome. - kaže Meri.

Meri je tokom odmora upoznala još jedan par, koji je doputovao iz Amerike. Posle lude noći u gradu, ona je otišla sa njima u sobu. Ona je i dalje u kontaktu sa ovim američkim parom, sa kojima za svaki Božić razmenjuje golišave fotke.

Zašto smo uvek, ali baš uvek umorni posle seksa?

Svingerka je otkrila da joj je bilo teško da započne ovakav život, ona se setila i jednog para koji je putovao 190 milja da bi je posetio u Kardifu.

- To je bilo užasno iskustvo. Oni su bili neprijateljski nastrojeni jedno prema drugom. Pokušala sam sa srdačnim komentarima, ali sam se osećala neprijatno pa sam otišla. Oni su bili prilično razočarani. Nisam mogla da verujem da su bili iznenađeni.  - kaže Meri.


Foto: Profimedia/ ZEFA

(Telegraf.rs / Izvor: dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA