≫ 

Najslađe je zabranjeno voće: Evo šta morate da radite ako ste zaljubljeni u oženjenog muškarca

Čak 40 odsto žena je priznalo da su bar jednom pokušale da zavedu muškarca koji je već bio u vezi ili je bio oženjen

  • 10

Svuda se događa da se žene zaljube u muškarce koji su u vezi ili oženjeni: prema jednom istraživanju u kojem je učestvovalo 16.000 ljudi iz 53 zemlje, otkriveno je da je svaka peta dugotrajna veza počela dok je jedan od partnera bio u vezi. Što je veća jednakost među polovima veća, toliko je raširenije takvo ponašanje. Čak 40 odsto Amerikanki je priznalo da su bar jednom pokušale da zavedu muškarca koji je već bio u vezi ili je bio oženjen.

Iskreno do same srži: Muškarci otkrivaju kakvog je ukusa vagina

Preljube i neverstva su stari koliko i sam svet, ali su danas sve češći kod osoba starijih od 30 i 40 godina. Sociolozi imaju posebno ime za to "poaching", u prevodu bi to bio "krivolov". Stručnjaci tvrde da do preljube najčešće dolazi kad u saživotu dve osobe nešto nedostaje. Onda se događa da neko od njih dvoje postaje otvoren za novo iskustvo, a to se često završi u krevetu sa nekom trećom osobom.

Foto-ilustracija: Pixabay

Stručnjaci takođe objašnjavaju zašto žene (često) padaju na zauzete muškarce, kako kažu, oni su samouvereni, zrače nekom mirnoćom i sigurnošću, a najčešće su već i situirani pa znaju šta žele od života. Žene razlikuju "zabavne muškarce" i muškarce koji mogu biti očevi. A pouzdanost i odgovornost su u dobi iznad 30 godina očigledniji od, na primer, atraktivnosti ili neke lude uzbudljive seksualnosti mlađih muškaraca.

I dok žene traže ozbiljnu vezu, muškarci najčešće traže strast (malo seksa izvan veze ili braka). Stoga bi žene, posebno one koje traže budućeg partnera trebale da budu jako oprezne i da dobro razmisle pre nego što se upuste u vezu sa oženjenim muškarcem. Za razliku od životinja, mi možemo potisnuti impulse. Iako ne živimo u pedesetim godinama prošlog veka, i danas je "hvatanje" oženjenog muškarca pitanje savesti.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Iako smatramo da je za svoj brak odgovorn on, pojam "brakolomnica" ni danas nije popularan. A da ne spominjemo pitanje dece, šta ako dotični muškarac mladi otac koji odluči da ostavi decu i suprugu? Stručnjaci kažu da će "brakolomnica", uz grižu savesti "imati manje šanse za sopstveno potomstvo" jer će se on prvenstveno brinuti za svoje napušteno dete.


Sigurnost, samopouzdanje, ukus "zabranjenog voća" , sve je to na prvi pogled jako privlačno. Međutim, treba se realno zapitati ima li veza sa oženjenim muškarcem ikakve perspektive? Ako se on stvarno zaljubi, postavlja se pitanje šta ako ima decu? Hoće li je imati i sa vama? Kad se sve to sagleda, nema nikakvog valjanog razloga za "hvatanje" oženjenog muškarca, posebno zbog činjenice da ima "puno riba u moru".

(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бранкица

    13. septembar 2018 | 09:36

    Ако вам се догоди да се заљубите у ожењеног мушкарца будите даме, не улазите у интиму док он не оконча оно што је труло у његовом браку. Ако неће да оконче што бисте биле некоме кофа за пражњење. Бићете губитница. А ако га на силу разведете и вас ће сачекати иста судбина као његову жену. Зато драге моје уживајте у свом животу и цените себе. Живот је препун лепих могућности за све оне који другоме не чине зло. Пажљиво бирајте . . . . .

  • Meri

    13. septembar 2018 | 23:02

    Problem je sto su ozenjieni muskarci jedino sto valja i sto je normalo,vecina njih su kulturni,pazljivi itd.Dok su ovi slobodni svi blentavi.Treba odoleti...

  • Gale

    13. septembar 2018 | 13:51

    Oblačite se slojevito i biće sve u redu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA