≫ 

"Topim se i eksplodiram u isto vreme": 10 žena je opisalo kako izgleda kada doživljavaju orgazam

Žene imaju intenzivnije i duže orgazme od muškaraca

  • 1

Žensko telo je predivna misterija, a muškarci od pamtiveka pokušavaju da proniknu u sve misterije i čari ženskog orgazma.

10 činjenica o dogi pozi koje pokazuju zašto je muškarci najviše vole

Prvi put kada ste doživele orgazam sigurno ste bile svesne toga da je to TO, a kasnije je to postao osećaj na koji ste navikle, ali vas svaki put iznova i iznova obraduje.

Foto: Pixabay.com / Nekada se smatralo da žene koje ne mogu da dožive vaginalni orgazam nisu mentalno zrele

Kako je muško telo drugačije od ženskog, tako se i orgazam kod muškaraca u mnogome razlikuje od onog kod žena.

Žene su otkrile kako izgleda doživeti orgazam.

- Osećaj je kao da mi električni impuls prolazi direktno kroz vaginu. To je ludački momenat kada svaka ćelija vrišti od zadovoljstva, rekla je Emili.

Da je teško opisati kakav je osećaj naglasila je Kristina, ali je dodala da je osećaj nakon orgazma ono što joj najviše prija jer oseća blago pulsiranje u klitorisu.

- Sigurna sam da ću doživeti orgazam kada moj partner nastavi da ponavlja jednu te istu senzaciju dok me ne dovede tamo. Ne mogu da svršim ako on nastavi da neočekivano menja ritam. Kada doživim orgazam to je kao da je neko otpušio kadu punu vode i oslobodio je pritiska, rekla je Izabel. Mozak mi se isključi kada doživljavam orgazam. Sve na šta mogu da mislim je moje telo koje pulsira i onda se u potpunosti smiri. Jednom sam povredila leđa. Oseaj je kao da u isto vreme uzmete Prozak i lek za opuštanje mišia, objasnila je svoje iskustvo Karter.


Ono na šta ne smete zaboraviti jeste zaštita tokom seksa. Foto: Pixabay.com

Da je iskustvo jedinstveno rekla je i Aleksandra koja je dodala da oseća veliko zadovoljstvo u telu i reakcije poput trzaja i drhtanja, ali i talas toplote. Ocenila je osećaj kao veoma zbunjujuć.

- Jednom sam doživela orgazam toliko jak da sam mislila da u se onesvestiti. Počelo je kao pulsiranje, onda mi se vrtelo u glavi, a telo se nekontrolisano treslo. Bila je to kao erupcija vulkana. Na kraju sam samo legla pored njega i nisam bila sposobna da se pomeram, razmišljam ili pričam, rekla je Hejli.

- Opisala bih to kao da je seksualna energija iz mog tela, počevši od prstiju na nogama i rukama, našla put do moje vagine. Kada se jednom završi orgazam imam oseaj da sam kao špageta, rekla je Žaklin.

Osećaj kao da se sve napregne u njenom telu ima Rebeka. Dodala je da joj disanje postaje ubrzano i sve teže, a onda je preplave talasi zadovoljstva koji se kreu kroz cello njeno telo.

- Najbolji način da opišem taj osećaj je da ga uporedim sa čašom vode koju polako punite dok je ne prepunite rekla je Moli.

- Kao da se topim i eksplodiram u isto vreme. Nemate kontrolu, a to je verovatno jedini momenat kada u životu više uopšte ne brine ni o čemu, Objasnila je Džejmisa.

Neki ljudi ne mogu seksualno da se uzbude dok se dobro ne ispovraćaju:

(Telegraf.rs/menshealth.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    15. oktobar 2018 | 23:47

    Ja se sva grcim,drhtim,stenjem...prelep osecaj...mmmmm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA