VOLITE LI ŠIŠKE ISPOD MIŠKE: Kineskinje se bore za pravo na dlakavost! (FOTO)

Izgleda da je poslednja tabu tema ostavljena pod ženskim pazuhom. Mlade generacije se sve više protive brijanju kao društvenoj obavezi. Poruka: Brijanje je naš izbor, ne naša obaveza!

  • 23

Ako niste primetili do sada, puštanje dlaka je sada in. Žene se bore za svoje pravo da budu prirodne, a ovaj pro-feministični trend je još uvek rezerisan za najekscentričnije. Nakon "The Hairy Legs Cluba" u kom se žene ponose svojim dlakavim nogama, slede Kineskinje koje se diče svojim dlakavim pazuhom.

 

One na kineskoj verziji Fejsbuka, društvenoj mreži "Weibo" postavljaju slike na kojima slikaju proces izrastanja dlaka ispod pazuha. Dok neke od ponosnih vlasnica dlaka ispod miške argumentuju ove selfije borbom protiv društvenog uslovljavanja da uvek briju dlake koje su im prirodno date i nekim vidom neo-feminizma, druge to rade iz čiste zabave.

 

Da li biste se usudili?

 

dlak

 

Kada ste vi poslednji put videli svoje dlake ispod miške? Da li mislite da je ovo povratak prirodi ili odvratan, nehigijenski trend?

 

 

(Telegraf.rs/OysterMag)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. avgust 2014 | 12:49

    Gadno :)

  • Gagić

    1. avgust 2014 | 13:09

    Ne bih imao ništa protiv kada bi tako želela moja bolja polovina,naravno ne zapušteno,već sređeno lepo...ali to ipak ostavljam njoj,i sa šiškama i bez njih volim je za uvek.....

  • mmm

    1. avgust 2014 | 20:10

    jako ruzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA