Stavite sirće u VODOKOTLIĆ i desiće se nešto GENIJALNO kada pustite vodu! (VIDEO)

Dva prosta sastojka koje svi imamo mogu da učine čudo kada je vaša WC šolja u pitanju

  • 4

Svi mi pokušavamo da svoj dom učinimo što čistijim, pogotovo na mestima gde se bakterije najviše nakupljaju - kao što je kupatilo. Međutim, hemikalije i ostala sredstva za čišćenje nisu uvek jedino i najbolje rešenje.

Evo koliko MLEKO sme da stoji van frižidera pre nego što postane OPASNO

Svake večeri ćete na spavanje ići sa crnim lukom u čarapama kada vidite neverovatnu stvar koju radi telu!

Postoje i prirodna sredstva kojima možemo da održavamo higijenu u domu, a neka su čak i efikasnija od hemikalija koje redovno kupujemo.

A ako se pitate kako možete da najefikasnije očistite WC šolju, odgovor je jednostavan – pomoću sirćeta i sode bikarbone.

Sastojci

PrintSkrin: YouTube/HouseholdHacker PrintSkrin: YouTube/HouseholdHacker

Potrebna vam je samo čaša 9%-tnog alkoholnog sirćeta i soda bikarbona.

Upotreba

p style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px; margin-bottom:0; margin-top:8px; overflow:hidden; padding:8px 0 7px; text-align:center; text-overflow:ellipsis; white-space:nowrap;">A post shared by LILPHOTOG (@lilphotog) on

Zagrejte sirće na oko 40 stepeni Celzijusa i pomešajte ga sa sodom. Na dva decilitra sirćeta treba vam jedna velika kašika sode bikarbone.

Ovako pripremljenu smesu sipajte u vodokotlić i ostavite da stoji. Najbolje bi bilo da ovo radite uveče, kako bi tokom noći voda pomešana sa smesom sode i sirćeta mogla dovoljno dugo da odstoji i uradi svoj posao, piše sajt BrightSide.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA