≫ 

"Egipatski metod" garantuje savršen san kada je uveče pakleno toplo

Prevrtanje i okretanje tokom noći, traženje idealnog položaja u krevetu, tuširanje, samo su neki od znakova kada zbog vrućine ne možete da spavate

  • 7

Koliko god voleli leto, ono donosi i neke neprijatne stvari, posebno uveče kada treba odmoriti i spremiti se za novi radni dan, a stručnjaci ne preporučuju da klima uređaji rade non-stop. Da vam letnje noći ne bi postale noćna mora, otkrivamo vam nekoliko saveta kako da lako utonete u san.

 

6 trikova kako da pobedite letnju vrućinu i imate prijatan seks

 

Evo šta bi trebalo, a šta nikako ne smete da radite kada su velike vrućine

 

Jednu grešku pravite svi kada stignu paklene vrućine, a onda vam nije jasno zašto ne možete da se rashladite: Evo gde grešite!

 

Sledeći put kada temperature budu visoke, probajte ove trikove i spavaćete kao beba. Pored uključivanja klima uređaja i ventilatora, preporučuje se "Egipatski metod".

 

Potrebno je da pokvasite posteljinu ili peškire, koji su dovoljno veliki da mogu da vas prekriju. Za svaki slučaj stavite suvi peškiri ispod sebe. Ovo će vas definitivno rashladiti i omogućiti kvalitetan san.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Još neki sveti protiv vrelih noći:

 

- Okrenite jastuk pre nego što planirate da utonete u san kako bi vam glava bila na hladnoj strani

 

- Ne konzumirajte kafu pre odlaska u krevet

 

- Kupite medicinski alkohol i pomešajte ga sa vodom u razmeri 1:1. Sipajte u prskalicu i nanosite na telo po potrebi.

 

Ako vam ni ovo nije pomoglo, možda bi trebalo da probate pozu "rašireni orao" kako biste svoje telo održali hladnim. Jedan od načina je da deo posteljine koju stavljate na telo savijete, spakujete u plastičnu kesu i ostavite da ostoji u zamrzivaču. Izvadite ga pred odlazak u krevet i ne zaboravite da spavate tako da vam noge budu otkrivene.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OOUR

    29. jun 2017 | 15:59

    Čuj, da pokvasim posteljinu i prekrivač i tako spavam. To isto kao da sam legao u baru. Aj' da neko proba, pa da mi prenese utiske. Ako me žena ne bi odrobijala, ujutru se budiš sa reumom, provereno! Braćo mila, šta sve neću da pročitam.

  • Viki

    29. jun 2017 | 21:18

    Koje gluposti,bozeee

  • Mina

    30. jun 2017 | 23:38

    Ja probala sa mokrim carsavom, posle nekog vremena sa prvo zagrejao, a na kraju i osusio. Hladio me sveukupno 3 minuta, a posle je bio topao kao bara. Provereno ne deluje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA