U braku su 70 godina - a njihove fotografije otkrivaju kako ZAISTA izgleda PRAVA LJUBAV (FOTO)

Priča koja oduševljava i vraća veru u instituciju braka

  • 5

Oli i Donald King iz Kentakija u braku su 68 godina i dalje su zaljubljeni jedno u drugo, kao prvog dana kada su se sreli. O tome svedoče njihovi pogledi, koje možete da vidite kod tek smuvanih tinejdžera.

LJUBAV BEZ GRANICA: Dekici je preminula žena, a onda je u dvorištu napravio nešto što će vas rastužiti do suza (VIDEO)

Imaju po 100 godina i otišli su na "sastanak na slepo", a onda im se vratila vera u ljubav (VIDEO)

Bili su u braku 69 godina, a umrli su u istom satu... držeći se za ruke (FOTO)

Kada je prošlog meseca njihova unuka na Fejsbuku okačila sliku, kojom je želela da ih iznenadi za godišnjicu, Pejdž Frenklin odlučila je da napravi seriju fotografija o ovom neobičnom paru. Ona ih je posetila na farmi u Kentakiju i uverila se u ljubavnu bajku koja traje tolike godine.

Donald i Oli imaju troje dece i petoro unučadi, uključujući i 24-godišnju Ešli Ovens, čija slika je otrkila priču o njihovoj ljubavi.

Foto: Paige Franklin Photography Foto: Paige Franklin Photography

- Bilo je trenutaka u karijeri kada sam posle seta rekla: Baš volim ovaj posao. Ovo je jedan od tih dana. Oli i Donald su dve najzanimljivije duše, drago mi je što sam ih upoznala. U septembru će biti u braku 68 godina. Oni više od 30 godina žive na farmi gde gaje goveda, sade kukuruz, soju i duvan - rekla je Pejdž.

Foto: Paige Franklin Photography Foto: Paige Franklin Photography

Zanimljivo je da se nikada nisu razdvajali ili proveli veče jedno bez drugog, a kako kažu, za dugoročan brak zahvalnost duguju Bogu.

Foto: Paige Franklin Photography Foto: Paige Franklin Photography

- Pitala sam Donalda da mi otkrije jednu stvar na koju je posebno ponosan kada je Oli u pitanju. Pogledao me je na sekund, a zatim vratio pogled na nju i rekao: Ne postoji samo jedna stvar. Ona je neverovatna u kompletu - dodala je Pejdž.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NAPOLEON

    29. jun 2017 | 17:15

    Ovo je prava sreca-voleti i biti voljen.Ljubav odoleva svim iskusenjima i razlikama jer je iskrena i jednostav na.Osmeh sve govori.

  • BASA

    29. jun 2017 | 16:58

    Prava ljubav , cini cuda !

  • Mina

    30. jun 2017 | 00:21

    Dragi momci, devojke s kojima biste mogli da dozivite nesto ovako POSTOJE, ali se ne traze na splavovima, nemaju silikone, nadogradnje ni vestacke nokte, blogove i instagram profile. Prolazite pored njih, a to ne primecujete. Zato ih i nemate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA