Jelena Janković u osmini finala Čarlstona, a Jovana Jakšić u trećem kolu Montereja!

Prvi reket Srbije savladala Amerikanku Loren Dejvis sa 6:0, 6:3, dok je Jovana Jakšić slavila protiv Tajlanđanke Luksiku Kumkum sa 3:6, 7:6, 7:6

  • 0

Jelena Janković se bez većih problema plasirala u osminu finala WTA turnira u Čarlstonu. Srpska teniserka pobedila je Amerikanku Loren Dejvis sa 6:0, 6:3.

Jankovićeva je pružila sjajnu igru, a naredna protivnica prvog reketa naše zemlje biće Hrvatica Ajla Tomljanović, koja je pobedila 16. nosioca Šuai Ženg sa 4:6, 7:6, 6:3.

Jovana Jakšić napravila je veliki podvig. Srpska teniserka plasirala se se u treće kolo WTA turnira u Montereju pošto je savladala Tajlanđanku Luksiku Kumkum sa 3:6, 7:6, 7:6  posle više od dva sata igre.

Protivnica srpskoj teniserki u narednoj rundi biće pobednica duela u kojem se sastaju Amerikanke Džulija Boserup i Aleksandra Kik. Na turniru u Montereju, koji se igra za nagradni fond od 500.000 dolara, Anu Ivanović tek očekuje meč drugog kola, a suparnica će joj biti Aleksandra Voznijak iz Kanade.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA