MI SMO TIM RIO 2016: Olimpijska zastava za kompaniju Frikom

Kompanija Frikom, regionalni lider u proizvodnji omiljene letnje poslastice i smrznute hrane, postala je deo sponzorskog pula "Mi smo tim Rio 2016". U saradnji sa Olimpijskim komitetom zajedničkim naporima obezbediće bolje uslove za pripreme i nastupe na takmičenjima

  • 1

Kompanija Frikom i Olimpijski komitet Srbije potpisali su Ugovor o sponzorstvu, kojim se Frikom zvanično pridružio sponzorskom pulu "Mi smo tim Rio 2016". Ugovor su potpisali direktor kompanije Frikom, Gojko Đošić i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Vlade Divac, čime je Frikom nastavio da podržava olimpijce Srbije u drugom olimpijskom ciklusu zaredom.

 

U skladu sa nastojanjima da podrži talentovane sportiste, kompanija Frikom podržava širenje ideje olimpizma i razvoj sporta uopšte, a saradnja sa Olimpijskim komitetom predstavlja zajednički napor da se našim olimpijcima obezbede što bolji uslovi za pripreme i nastupe na takmičenjima u tekućem olimpijskom ciklusu. Verujemo da će Frikom sladoledi biti idealno osveženje našim olimpijcima posle napornih treninga i prava podrška da se vrate na teren spremni za pobede -  izjavio je Đošić.

 

Frikom, regionalni lider u proizvodnji sladoleda i smrznute hrane, nastoji da svake godine svoje potrošače obraduje novim proizvodima, unapređenim recepturama i redizajnom ambalaže postojećih proizvoda.

 

U olimpijskom ciklusu Rio 2016., na ambalaži sladoleda Strauss Vanila, Quattro Srbija, Quattro classic i Vulkano čokolada nalazi se grb OKS-a, čime su Frikom sladoledi postali zvanični sladoledi Olimpijskog komiteta Srbije.

 

 

 

Hteo bih da zahvalim kompaniji Frikom, koja je odlučila da posle Londona, podrži naše olimpijce i u olimpijskom ciklusu Rio 2016. Pred Olimpijske igre u Londonu zajedno smo kreirali album sa sličicama, koji je obeležio 100 godina od prvog učešća Tima Srbije na OI u Stokholmu, a potrudićemo se da ponovo obradujemo sve ljubitelje sporta nekom zanimljivom akcijom.  Posebno mi je drago što su Frikom sladoledi ostali zvanični sladoledi Olimpijskog tima Srbije, jer smo svi mi odrasli upravo uz njih. Frikom je jedan od najprepoznatljivijih brendova u našoj zemlji, i izuzetno nam je zadovoljstvo što su odlučili da podrže Olimpijski tim Srbije jer najbolji zaslužuju podršku najboljih -  rekao je Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA