Ovako fondacija "Novak Đoković", Ivana Španović i drugi obeležavaju Svetski dan sporta! (VIDEO)

Fondacija čiji je osnivač i predsednik najbolji srpski teniser promovisala je kampanju "Odluči se za sport" u okviru koje je snimljen spot sa sportistima iz Srbije

  • 1

Međunarodni dan sporta obeležava se na današnji datum, a tim povodom fondacija "Novak Đoković" napravila je kampanju pod nazivom "Odluči se za sport" za koju je napravljen video u kome brojni sportisti ukazuju na značaj bavljenja fizičkom aktivnošću i rekreacijom.

 

Ivana Španović, Dejan Bodiroga, karatista Marko Antić, stonoteniserka Sanja Mitrović su samo neki koji učestvuju u ovom promotivnom spotu.

 

 

- Važno je da deca od malih nogu budu u sportu, jer je blagodet na zdravlje ogromna, što, između ostalog, kampanjom poručujemo. Vrlo je važno da svoje slobodno vreme mališani, ali I tinejdžeri ispune kvalitetnim aktivnostima. Osim toga, tako grade karakter, uče se fer-pleju, timskoj igri, igraju se, druže i zabavljaju. Ako ovakve navike usvojite kada ste još mali, rekreacija i sport će postati stil vašeg života i to je ono što je bitno. Ne morate biti profesionalni sportista, ali ne zapostavljajte telo i zdravlje - rekao je ovim povodom predsednik fondacije, Novak Đoković.

 

 

Ova kampanja će imati ukupno pet video klipova, a vi možete pogledati kako naša najbolja skakačica Ivana Španović vežba na atletskoj stazi u Novom Sadu ili Dejana Bodirogu kako klincima iz košarkaškog kluba Sava objašnjava tajne magične igre pod obručima...

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    6. april 2014 | 18:31

    Zasto niko od srpskih televizija,ne prenosi odbojku Cz-Vosa,koji se bore za titulu???Dokle ignorisanje,ovog prelepog sporta,da li je to zbog toga sto Cz godinama dominira!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA