Šćepović treneru: U Partizanu sam bio i golman, ali to nije moja pozicija (VIDEO)

Najbolji strelac španske druge lige nije zadovoljan što je igrao na poziciji veziste napominjući da je protiv Hajduka iz Kule bio na golu 20-ak minuta

  • 0

Nelogičan potez trenera Sportinga iz Hihona da najboljeg strelca Segunde Stefana Šćepovića stavi u vezni red, iznenadio je skoro sve pa i srpskog reprezentativca koji nije bio zadovoljan ovom odlukom.

Šćepović je susret protiv Kordobe (1:2) praktično odigrao na poziciji zadnjeg veznog, iako je do sada postigao 21 gol kao napadač.

- To je pozicija na kojoj nikada nisam igrao, ali trener je taj koji postavlja pravila. Jako je teško, jer ne mogu ići gore zbog toga što moram pomoći saigračima pozadi - rekao je Šćepović za španske medije i ironično se podsetio momenta kada je u dresu Partizana stao na gol.

- Dok sam bio u Partizanu stajao sam i na golu, ali ni to nije moja pozicija.

Podsetimo, Šćepović je na meču, u kojem su crno-beli slavili protiv Hajduka iz Kule rezultatom 5:2, branio poslednjih 20-ak minuta posle isključenja golmana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA