Osveta Pakjaoa za povratak svetske titule! Da li je Mejveder sledeći? (FOTO)

Filipinski bokser je jednoglasnom odlukom sudija savladao Timotija Bredlija i naneo mu prvi poraz u karijeri

  • 0

Slatka osveta Menija Pakjaoa! Tim rečima bi mogao da se opiše meč između jednog od najboljih boksera današnjice i i do sada neporažen Timotija Bredlija.

Filipinski borac je uspeo da povrati svoju titulu svetskog šampiona u velter kategoriji WBO-a usput se osvetivši Amerikancu za poraz od pre dve godine.

Iako je i tada bilo evidentno da je Pakjao bio bolji borac, sudije su na iznenađenje svih izglasale pobedu za Bredlija, međutim, ovoga puta dileme nije bilo. Filipinac je bio bolji u svakoj rundi i sudije nisu imale kud nego da ga jednoglasno proglase za pobednika.

On je nakon borbe izjavio da oseća da bi mogao na ovom nivou da se bori još dve godine, a već ima i zakazanu novu borbu. Naredni protivnik čuvenom Pekmenu biće pobednik iz meča u kome će pesnice ukrstiti Huan Manuel Vargas i Majk Alvarado.

Međutim, ono što je svima posle subotnje borbe u Las Vegasu odzvanjalo u glavi jeste jedna ideja. Da li ćemo biti svedoci velikog okršaja u ringu između najboljeg boksera današnjic Flojda Mejvedera juniora i fantastičnog Filipinca?

Pakjao nije govorio o njemu, ali i ne mora, sve je već poznato.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA