U Partizanu muče muku sa povredama uoči gostovanja Borcu!

Pomoćni trener crno-belih Velimir Gašić izjavio je na konferenciji za medije dan uoči gostovanja aktuelnog šampiona u Čačku da se još uvek ne zna u kakvom sastavu će nastupiti zbog problema sa povredama

  • 7

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nije se pojavio na konferenciji za medije dan pre utakmci protiv Borca iz Čačka, već je to učinio njegov pomoćnik  Velimir Gašić koji je rekao je da crno-beli u ponedeljak nastavljaju seriju teških utakmica u Superligi i da još ne zna da li će ekipa biti kompletna na tom gostovanju.

- U seriji smo teških utakmica koje ćemo odigrati u narednih nekoliko dana što zahteva koncentraciju celog tima. Imamo izvesnih problema sa povredama, Gagić nije igrao u Istanbulu, ali biće u ekipi. Bogdanović nije ozbiljnije povređen, dok Bertans ima određenih problema - rekao je Gašić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

On je naveo da veoma poštuje Borac, jer se radi o važnom klubu za srpsku košarku.

- Borac je nakon izvesnog vremena ponovo akter superlige i drago mi je zbog toga. To je značajno za srpsku košarku, ne treba da pričam koliko je ovaj klub izbacio dobrih igrača. Dolazak Partizana digao je na noge ceo Čačak - dodao je Gašić.

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić upozorio je da ne sme da bude opuštanja u ekipi.

- Očekuje nas važan meč. Idemo na pobedu, Borac ima dobar domaći teren, moramo da budemo obazrivi - kazao je Andrić.

Meč drugog kola Superliga Srbije između Borca i Partizana igra se u ponedeljak od 19 sati u Čačku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. april 2014 | 18:21

    Svetinji derbi i juniorska titula Srbije u kosarci,sto se i podrazumeva,kao i to sto smo najgledaniji tim u Evro-ligi,a pecurkanci na osmom mestu...Partizan-MIT ili cudo !!! Cestitke Juniorskom Sampionskom timu Srbije,uskoro ce i Seniori...!!!

  • Sashakv

    13. april 2014 | 14:13

    Stvarno težak meč! Samo kukaju za sve i svašta! Stvarno su preterali!

  • MilanPFC

    13. april 2014 | 15:49

    Dule je potpuno izgubio kompas. Ispovredjivao nam je ceo tim. Strasno sta se desava. Umeszo da smo kompletni sa onakvom ekipcinom mi muku mucimo i krpimo se. Dule, vreme je za penziju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA